Команда «ДОЗ СТ «Чайка» завітала до УГСП запропонувати студентам найкраще місце для практики та працевлаштування: перевірено на собі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > Команда «ДОЗ СТ «Чайка» завітала до УГСП запропонувати студентам найкраще місце для практики та працевлаштування: перевірено на собі

7 березня 2024 року до Університету Григорія Сковороди в Переяславі з метою пропозиції для здобувачів щодо проходження практики та працевлаштування завітали представники ТОВ «ДОЗ СТ «Чайка» – виконавчий директор Олександр Резніченко, методист-організатор Олександр Хоменко й культорганізатор Роман Коновалов. Зустріч відбулася у залі інформаційних ресурсів «Чумацький шлях» та зібрала кілька десятків здобувачів, представників деканатів, зокрема заступників з виробничої практики.

Спершу «чайківців» привітав у стінах альма-матер проректор з навчально-методичної роботи Вячеслав Різник, після чого запрошені гості розповіли про те, що «ДОЗ СТ «Чайка» – це дитячий табір санаторного типу що працює цілорічно, і у якому, внаслідок співпраці, вже кілька років активно працюють і практикуються деякі студенти УГСП. Відтак, настав час розповісти про цю можливість ще більшій кількості сковородинівців. Перевагою роботи саме у цьому закладі є те, що, проходячи виробничу практику, можна отримати перший запис у трудовій книжці, практичний досвід роботи з дітьми та офіційну заробітну плату. Заклад розташований у мальовничому куточку Київщини – на правому березі р. Рось.

«Зараз у нашому таборі ми відійшли від застарілої практики, коли є вожаті і загони. Це вже не резонує дітям. У нас є «teamідери» та «команди», що змагаються між собою протягом зміни. Педагогічний персонал у нас складає 30-40 чоловік на зміну при повній заповнюваності. Наша територія складає 35 гектарів – там багато інфраструктури та локацій, завдяки яким можна урізноманітнити відпочинок дітей та подарувати їм комфорт. У нас 19 спортивних майданчиків – від класичних (волейбол, футбол, баскетбло) до кортів з великого тенісу, бейсбольного поля, пляжного волейболу. Приймаємо європейські турніри. Також є змога навчитися влучно стріляти з лука та підкорювати скеледром. На території розташовані: головний корпус, з’єднаний переходом з адмінкорпусом, актовою залою, харчоблоком; два спальні корпуси; одно- та двоповерхові будиночки котеджного типу. Ще є навчальні класи, два великі конференц-зали, хореографічні зали, кінозали (зокрема в укритті), такий собі «нічний клуб», річковий пляж, і, звичайно ж, укриття що може вмістити понад 600 осіб які можуть там активно проводити свій час, відвідувати якісь майстер-класи тощо», – серед іншого розповів виконавчий директор «ДОЗ СТ «Чайка» Олександр Резніченко та, для онаочнення, продемонстрував відео яке дає уявлення про інфраструктуру закладу:

Як можна пересвідчитись при перегляді відео, між корпусами та котеджами – сучасні паркові доріжки з лавками. У різних куточках розміщені альтанки для загонової та гурткової роботи, сучасні спортивні, ігрові споруди, майданчики для проведення дискотек, кострові та місця для барбекю. Словом, тут не бракує місця для розкриття вашого педагогічного та творчого потенціалу.

Після цього методист-організатор Олександр Хоменко й культорганізатор Роман Коновалов розповіли усім охочим учасникам зустрічі про те, як будується таборова зміна. Цікаво, що кожен день у цьому таборі не схожий на попередній та ділиться на три основні етапи: різнотематичний арт-старт дня, вечірня розважальна програма, зокрема підготовча, частину якої «team-лідер» готує разом з дітьми. Завершує день у таборі вечірній вогник, де діти підсумовують добу, рефлексують, визначають лідерів та зірок дня, підбадьорюють дітей. «Чайківці» зізналися, що чекають від своїх майбутніх колег відповідальності, креативності, організованості, щирості та комунікативності. У 2024 році велику увагу в таборі приділятимуть ментальному здоров’ю, ще більшому розкриттю творчих здібностей дітей з допомогою квестів, інтелектуальних та танцювальних батлів та вечірніх різнотематичних форматних заходів й активностей. Велику вагу мають і лікувальні процедури, які покращують фізичне та психологічне здоров’я дітей.

Аби трішки перезавантажити сковородинівців та розкрити їх творчих потенціал «чайківці» згуртували їх у 5 команд по 8 осіб де визначився лідер, який разом з командою мав придумати майстер-клас із підручних матеріалів. Підсумовуючи, у всіх це вийшло відмінно.

9 березня 2024 року стартує навчання тімлідерів для літнього сезону, яке відбуватиметься у дистанційному форматі та триденне навчання на місці. Усім майбутнім team-лідерам обіцяють достойну заробітну плату та бонуси (врахуйте що проживання та 5-ти разове харчування в закладі для працюючих є безкоштовним). З особистого досвіду автора цього матеріалу, який у старші шкільні роки відпочивав у цьому таборі, рекомендуємо працевлаштовуватися саме туди – щонайменше, не пожалкуєте.

Більше деталей щодо працевлаштування за телефонами: + 38 (063) 288-22-88 (Олександр Резніченко, виконавчий директор), + 38 (050) 190-88-05 (Олександр Хоменко, методист-організатор)

АВТОР: МАКСИМ ЛЕВЧЕНКО

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

ФОТОГРАФ: СЕРГІЙ КОВАЛЕНКО

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту