Долаючи «повітряні тривоги» в УГСП відбувся День відкритих дверей «Pereiaslav AbitFest 2024»: близько сотні абітурієнтів у змішаному форматі ознайомились з можливостями, які надає заклад

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вступ-2024 > Долаючи «повітряні тривоги» в УГСП відбувся День відкритих дверей «Pereiaslav AbitFest 2024»: близько сотні абітурієнтів у змішаному форматі ознайомились з можливостями, які надає заклад

Сьогодні, 25 квітня 2024 року, в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбувся День відкритих дверей під назвою «Pereiaslav AbitFest 2024». Задля зручності та безпеки абітурієнтів захід відбувся у змішаному форматі – очно на базі УГСП та дистанційно на платформі «Microsoft Teams».

Захід незмінно став можливістю познайомитися з університетом для більш ніж півсотні абітурієнтів з Київщини та Черкащини, зокрема з сіл Демки, Кантакузівка, Бирлівка, Студеники та Шрамківка особисто та ще двадцяти п’яти в онлайн форматі.

На початку зустрічі з вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету Віталій Коцур. Поділився думками про місію університету та важливість розвитку кожної молодої особистості.

«Наші двері для вас завжди відкриті, але насправді не стільки двері, а скільки наші душі. Приходьте до нас, щоб разом зростати та розвивати нашу країну. Не потрібно їхати за кордон, щоб стати успішним, адже на своїй землі ми можемо досягти більшого, ніж деінде», – зазначив Віталій Вікторович, підкресливши, що Університет Григорія Сковороди не лише забезпечує якісну освіту, а й формує можливості для особистого розвитку та успіху.

Натомість проректор з наукової та інноваційної діяльності Василь Дудар акцентував на важливості мотивації та готовності до самовдосконалення. Зазначив, що університет готовий надати всебічну підтримку у всіх сферах академічного та студентського життя, наголошуючи на можливостях міжнародної академічної мобільності та розвитку знань іноземних мов.

«Якщо у вас є мотивація і ви хочете досягти успіху та стати кращими, ми готові вам у цьому допомогти, адже можливостей для цього в нас багато. Пам’ятайте, що університет – це не лише навчальний процес, а й безпосередньо студентське життя та розвиток власних талантів. Якщо ви готові зростати, ми з радістю будемо вам у цьому допомагати», – наголосив Василь Леонідович.

Надалі відбулось спілкування абітурієнтів з керівництвом та деканами факультетів університету, щоб дізнатися більше про освітні програми та спеціальності, які пропонує альма-матер. Відповідальний секретар приймальної комісії Василь Якуба ознайомив вступників з особливостями вступу до закладів вищої освіти у 2024 році.

У другій частині заходу фахівці відділу профорієнтації та працевлаштування на чолі з керівницею Ольгою Костюкевич та представники Студентської ради університету представили абітурієнтам матеріально-технічну базу університету: умови проживання в гуртожитках, факультети та спеціальності, які вони передбачають, молодіжний простір, бібліотеку, аудиторії університету та багато іншого. Навіть кілька «повітряних тривог», видається, не збили градусу зацікавлення.

Також для тих, хто долучився до цієї події дистанційно керівник соціально-гуманітарного відділу Андрій Іващенко провів онлайн-екскурсію територією університету.

«Pereiaslav AbitFest 2024» надав нашим майбутнім вступникам унікальну можливість особисто ознайомитися з потенційними можливостями та перспективами, які вони отримають, обравши для навчання та особистісного зростання саме Університет Григорія Сковороди у Переяславі.

АВТОР: СВІТЛАНА ГРЕСЬКО

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

ФОТОГРАФ: ІРИНА СЕРЕДА

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту