Університет Григорія Сковороди в Переяславі оприлюднив правила прийому для вступників 2024 року – додатки та роз’яснення

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вступ-2024 > Університет Григорія Сковороди в Переяславі оприлюднив правила прийому для вступників 2024 року – додатки та роз’яснення

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі публікує найсвіжіші та найактуальніші Правила прийому та додатки для вступників, які планують вступати до УГСП у 2024-му році – вони вже на нашому сайті.

 Правила прийому-2024 до Університету Григорія Сковороди в Переяславі:

«З моменту оприлюднення правил прийому ми офіційно стартуємо вступну кампанію 2024 року в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі. Їх розроблено на основі порядку прийому до закладів вищої і закладів фахової передвищої освіти в Україні, витримано усі норми до підготовки такого документу. Наголошу на тому, що у 2024 році термін вступної кампанії скорочено на один місяць, і буде два етапи прийому – основний та додатковий. З 1 липня 2024 року вступна кампанія триватиме для всіх без виключення (бакалаврського, магістерського, аспірантського рівні). Зарахування бакалаврів відбудеться в середині серпня, магістрів – наприкінці серпня, і, якщо не буде змін на рівні МОН, то навчальний процес для всіх розпочнеться з 1 вересня 2024 року. У вересні матимемо етап дозарахування вступників з тимчасово окупованих територій та вступні іспити для майбутніх аспірантів. Також на цей період припаде додатковий прийом для іноземців, а також, у разі вільних ліцензійних місць, додаткова сесія прийому на всі рівні бакалаврської та магістерської освіти денної та заочної форм навчання – планується, що вона почнеться з 1 жовтня 2024 року, а наказ про зарахування на навчання буде оприлюднено 29 жовтня. Себто, здобувачами такі вступники стануть з 1 листопада. Імовірно, це дещо спростить роботу щодо формування розкладів, навчального навантаження для викладачів», – прокоментував правила прийому на крайньому засіданні Вченої ради, де їх було прийнято одноголосно, відповідальний секретар приймальної комісії УГСП Василь Якуба та наголосив, що вступ у 2024 році є не можливим без складання Національного мультипредметного тестування чи наявності сертифікатів про успішне складання у попередні роки (зокрема ЗНО 2021 року). У свою чергу для магістрів відсутня будь яка можливість вступу без складання ЄВІ на всі спеціальності на всі спеціальності без виключення, й три спеціальності (029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа, 032 Історія та археологія, 231 Соціальна робота), де потрібно буде скласти фахового вступного випробування у закладі освіти.

Також варто зауважити, що на основі даних попередніх наборів та випусків дещо скоротилися максимуми державного замовлення – близько 10% скоротилося по денній формі, близько 20% – по заочній формі навчання.

З 10 до 15 травня триватиме додатковий період реєстрації на Національне мультипредметне тестування у 2024 році, а з 7 по 29 травня 2024 року в Приймальній комісії можна зареєструватися на складання ЄВІ, ЄФВВ.

Консультаційний центр приймальної комісії Університету Григорія Сковороди в Переяславі: Київська область, м. Переяслав, вул. Сухомлинського, 30, навчальний корпус № 1, ауд. 120.

Приймальна комісія: +38 (044) 293-11-22; +38 (095) 187-27-22;+38 (093) 859-59-76; vstup.pk@gmail.com.

Відділ профорієнтації та працевлаштування: +38 (066) 242-52-77; joinupuniversity86@gmail.com.

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю: +38 (096) 703-12-71; moderator.phdpu@gmail.com.

Успішного вступу!

 

 Інформацію надано приймальною комісією університету

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту