На гостину до УГСП завітав народний депутат України Олександр Федієнко: ознайомився з інноваціями альма-матер у справі збереження і відновлення фізичного та ментального здоровʼя

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > На гостину до УГСП завітав народний депутат України Олександр Федієнко: ознайомився з інноваціями альма-матер у справі збереження і відновлення фізичного та ментального здоровʼя

У середу, 12 червня 2024 року, в Університет Григорія Сковороди в Переяславі, у рамках своєї робочої поїздки на Переяславщину, завітав народний депутат України, голова правління Інтернет асоціації України, експерт з питань кібербезпеки, телекомунікацій, ІТ-технологій та інформаційної безпеки Олександр Федієнко.

У ході перебування на території альма-матер він відвідав сковородинівський «Екопростір збереження і відновлення фізичного та ментального здоровʼя» та спільно з громадською організацією ВПО «Україна» та БФ «Турбота та розуміння» безкоштовно передав чоловічі та жіночі окуляри для тих, хто того потребує.

Протягом візиту зі змінами на території студмістечка столичного гостя знайомив проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Василь Дудар, фахівця відділу міжнародних зв’язків Наталія Устич й завідувачка Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку Світлана Коломієць.

Олександру Павловичу провели оглядову екскурсію матеріально-технічною базою Екопростору – продемонстрували інклюзивні інфраструктурні набутки, нещодавно відкритий Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку, Центр ветеранського розвитку, де завершуються останні приготування до відкриття, інші аудиторії та кімнати, площі укриттів які вже найближчим часом сприятимуть безпеці та навчанню, збереженню і відновленню фізичного та ментального здоровʼя.

У коментарі пресслужбі університету народний депутат зізнається, що усі оновлення на території студмістечка справили на нього позитивне враження:

«Хоч достатньо часто буваю в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі, але щоразу, а особливо сьогодні, бачу як змінюється екосистема студмістечка, стає комфортною для праці і проживання. Навіть попри війну ви дбаєте про свої газони й сієте квіти, розширюєте укриття і розбудовуєте екопростір збереження і відновлення фізичного та ментального здоровʼя, реабілітації осіб з інвалідністю, розвитку та дозвілля нашого підростаючого покоління. Ви робите територію довкола себе комфортною і цікавою. З нетерпінням чекаю оновлення вашого спортивного майданчика. На мій погляд, це прогрес. Рухайтесь цим шляхом і надалі, а я вам, в міру своїх повноважень, завжди допоможу», – зазначив Олександр Федієнко.

Нагадаємо про те, що це вже далеко не перший візит Олександра Павловича до закладу. Свого часу, він провів тут лекцію-неформальну розмову з викладачами та активними студентами розкривши питання цифрової гігієни, цифрових навичок та ідентифікації, цифрової ідентичності й передав закладу портативний дефібрилятор для надання екстренної допомоги й п’ять ноутбуків які нині застосовують у своїй роботі викладачі та студенти університету.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

ФОТОГРАФ: ІРИНА СЕРЕДА

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту