В УГСП відлунав «День першокурсника-2024»: кожен факультет вражав особливою атмосферою

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > В УГСП відлунав «День першокурсника-2024»: кожен факультет вражав особливою атмосферою

25 вересня 2024 року Університет Григорія Сковороди в Переяславі, продовжуючи славну традицію, зібрав студентів-першокурсників на святкуванні Дня першокурсника. Головна алея перетворилася на сцену з яскравими хореографічними номерами, представлені кожним факультетом. Це не лише ближче познайомило студентів один з одним, а й підкреслило злагодженість та єдність університетської спільноти.

На початку ведучий заходу керівник соціально-гуманітарного відділу Андрій Іващенко запросив до слова проректора з навчально-методичної роботи Вячеслава Різника  та проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Василя Дудара:

«Дуже раді, що Ви стали частинкою сковородинівської родини. Хотілося би щоб ви не тільки отримали тут знання, а й гарний досвід, настрій, неперевершені емоції. Хай ці студентські роки запам’ятаються Вам на все життя. А ми, зі свого боку, як адміністрація, будемо намагатися зробити все для твого щоб ваше перебування в стінах університету було корисним і приємним», – привітав студентів кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з навчально-методичної роботи Вячеслав Різник.

«Ваше навчання у нашому закладі почалось з таких активностей, але попереду у Вас головна активність, після якої Ви зможете повноцінно називатися студентами – це сесія. Ви – найкращі представники української молоді», – додає  кандидат історичних наук, доцент проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Василь Дудар.

Кожен факультет представив на святі свою особливу атмосферу, яка відзеркалювала індивідуальність його студентів. Завдяки згуртованості та чудовій організаційній роботі студентських деканів, кожен факультет підготував незабутні виступи. Їм вдалося згуртувати студентів та розкрити їхні таланти. Енергія різножанрових, костюмованих танців запалила публіку.

На завершення свята усі зібралися на сходинках головного корпусу університету для спільного фото, яке стало символом єдності студентської спільноти. А потім, перерізавши червону стрічку, студдекани урочисто відкрили нові двері у світ студентського життя для першокурсників. Кожен студдекан забрав шматочок стрічки як дорогоцінну пам’ять про цей особливий день. Якщо ви не бачили цього наживо, до вашої уваги відео з місця події:

День першокурсника незмінно став справжнім подарунком для всіх учасників і підтвердив, що студентське життя – це час яскравих вражень та нових відкриттів. Святкування не лише об’єднало студентську спільноту, а й продемонструвало її творчий потенціал та згуртованість. Віримо, що цей день назавжди залишиться в серцях першокурсників, надихаючи їх на нові звершення та успіхи в стінах Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

АВТОР: АННА СТЕШЕНКО

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

ФОТО ТА ВІДЕО: ІРИНА СЕРЕДА

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту