Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > Молодіжний простір «ТВіСт» згуртував сковородинівців навколо патріотичної інтелектуальної гри «Youth game»

Молодіжний простір «ТВіСт» на базі Університету Григорія Сковороди в Переяславі об’єднав студентську молодь задля участі у патріотичній грі «Youth Game». Захід було організовано у співпраці з Управлінням молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації з метою популяризації української історії, культури та сучасних досягнень.

Гра, створена спеціально для молоді, включала питання з української історії, географії, кінематографу та музики. Учасники мали змогу проявити свої знання, працюючи в командах, демонструючи лідерські якості та відданість національним ідеалам. Поза тим, студенти УГСП познайомилися з діяльністю регіонального осередку U-Point Київщина та платформою U-Report Ukraine, яка дає можливість молоді висловлювати свою думку та впливати на важливі рішення.

За повідомленням організаторів, метою заходу було сприяння розвитку знань про історію та культуру України, формування ціннісних орієнтирів і створення умов для інтелектуального та творчого зростання молоді. Особливий акцент робили на вихованні свідомої громадянської позиції та відданості ідеалам української державності в умовах сучасних викликів.

«Після участі в грі студенти вийшли з глибшим розумінням української національної ідентичності, збільшили рівень громадянської відповідальності та розвинули навички командної роботи. Захід сприяв формуванню патріотичних почуттів, що спонукатили молодь активно долучатися до суспільного життя та розвитку держави. Врешті він став ще одним кроком до зміцнення національної свідомості молодого покоління, підкреслив важливість молодіжної ініціативи у зміцненні єдності та національної ідентичності України», – зазначають організатори.

Подія організована Київським обласним молодіжним центром у співпраці з Управлінням молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації. Університет Григорія Сковороди в Переяславі мав честь стати майданчиком для цього заходу.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

ФОТОГРАФ: ІРИНА СЕРЕДА

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту