Сковородинівців нагородили з нагоди Дня Незалежності України відомчими, регіональними та місцевими відзнаками

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Сковородинівців нагородили з нагоди Дня Незалежності України відомчими, регіональними та місцевими відзнаками

4 вересня 2024 року в конференц-залі імені Василя Сухомлинського відбулося перше, в новому навчальному році, засідання ректорату Університету Григорія Сковороди в Переяславі. З нагоди Дня Незалежності України, який передував проведенню зібрання, понад десяток сковородинівців було нагороджено відомчими, регіональними й місцевими відзнаками. Назвемо ці імена.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у підготовку педагогів, розвиток вітчизняної науки й техніки, багаторічну педагогічну діяльність, наукову й організаційну роботу та з нагоди Дня Незалежності України Міністерство освіти і науки України нагородило: професора кафедри психології Галину Хомич – нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «За наукові та освітні досягнення»; доцента кафедри політології Лесю Коцур – Грамотою Міністерства освіти і науки України; методиста вищої категорії навчально-наукового центру забезпечення якості освіти Алевтину Опольську та доцента кафедри історії і культури України та спеціальних історичних дисциплін Руслану Потапенко – Подяками Міністерства освіти і науки України.

За сумлінну працю, добросовісне виконання професійних обов’язків, ініціативність у роботі та з нагоди Дня Незалежності України Бориспільська районна військова адміністрація Київської області нагородила Почесною грамотою та Подяками, відповідно, професора кафедри музичного мистецтва і методики навчання Ірину Малашевську; доцентів кафедри обліку, оподаткування та бізнес-управління Людмилу Яременко і Світлану Слюсар, а також доцента кафедри фінансів Інну Макарчук.

За сумлінну працю, добросовісне виконання професійних обов’язків, ініціативність у роботі та з нагоди Дня Незалежності України Переяславська міська рада нагородила: викладача кафедри публічного управління та адміністрування Сергія Ващенка; доцента кафедри обліку, оподаткування та бізнес-управління Оксану Перчук; старшого викладача кафедри образотворчого мистецтва і методики навчання Інну Рубан.

Вітаючи з почесними нагородами сердечно дякуємо нашим колегам за їхню плідну роботу і бажаємо їм сил та наснаги, нових професійних досягнень, міцного здоров’я, плідної праці та нових звершень на благо рідної Батьківщини!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

ФОТОГРАФ: ІРИНА СЕРЕДА

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту