Сковородинівців нагородили державними, регіональними та університетськими відзнаками з нагоди 28-ї річниці ухвалення Української Конституції

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Сковородинівців нагородили державними, регіональними та університетськими відзнаками з нагоди 28-ї річниці ухвалення Української Конституції

У п’ятницю, 28 червня 2023 року, в конференц-залі імені Василя Сухомлинського Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбулося засідання Вченої ради університету. З нагоди Дня Конституції України кілька десятків сковородинівців, за доброю традицією закладу, було нагороджено державними, регіональними та університетськими відзнаками. Приємну місію виконував ректор Віталій Коцур.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у підготовку педагогів, розвиток вітчизняної науки й техніки, багаторічну педагогічну діяльність, наукову й організаційну роботу та з нагоди Дня Конституції України Міністерство освіти і науки України нагородило кандидата економічних наук, доцента,  декана факультету фінансово-економічної і професійної освіти Світлану Кучеренко нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «За наукові та освітні досягнення». Провідного фахівця відділу аспірантури та докторантури Людмилу Бережну нагородили Грамотою Міністерства освіти і науки України, а доктора економічних наук, професорку кафедри фінансів Валентину Тропіну – Подякою Міністерства освіти і науки України.

За сумлінну працю, добросовісне виконання професійних обов’язків, ініціативність у роботі та з нагоди Дня Конституції України Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації нагородив грамотою кандидата економічних наук, доцента кафедри економіки Оксану Паламарчук; подякою – викладача кафедри публічного управління та адміністрування Валентину Губенко; доктора педагогічних наук, завідувачку-професорку кафедри професійної освіти Ірину Доброскок; головну бухгалтерку Олену Йосипенко.

Також за сумлінну працю, добросовісне виконання професійних обов’язків, ініціативність у роботі та з нагоди Дня Конституції України Бориспільська районна військова адміністрація Київської області передала почесні грамоти та подяки таким працівницям університету: кандидату філологічних наук, завідувачці-доцентці кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання Юлії Бродюк; кандидату педагогічних наук, доценту кафедри образотворчого мистецтва і методики навчання Ользі Стрілець; кандидату педагогічних наук, доценту кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту Тетяні Кравченко; кандидату історичних наук, доценту кафедри здоров’я і безпеки життєдіяльності Лідії Товкун.

За сумлінну працю, добросовісне виконання професійних обов’язків, ініціативність у роботі та з нагоди Дня Конституції України Переяславська міська рада  нагородила таких працівників університету: завідувача відділу комплектування та наукової обробки документів бібліотеки Любов Забарило; кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри теорії та методики професійної підготовки Ірину Каменську; методиста I категорії навчального відділу Людмилу Котлярову та кандидата наук з фізичного виховання та спорту, доцента кафедри спортивних ігор Володимира Степаненка. Нагороди знайшли сковородинівців під час урочистостей з нагоди Дня Конституції України, які водночас відбувалися в КЗ «Переяславський ЦКМ».

Повернемося до стін альма-матер, де відповідно до Положення про нагородження та заохочення працівників Університету Григорія Сковороди в Переяславі, відповідним наказом по університету, «за сумлінну працю, добросовісне виконання професійних обов’язків, ініціативність у роботі та з нагоди Дня Конституції України» грамотою університету був нагороджений доцент кафедри цифрових технологій навчання Василь Якуба. Подяк із занесенням у трудову книжку удостоїли фахівчиню соціально-гуманітарного відділу Вікторію Власюк, робітника високої кваліфікації Миколу Канавця, прибиральницю службових приміщень Ірину Коломієць та доцента кафедри теорії і методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки Ігоря Савенка.

Нині кожне наше свято затьмарене й обпалене війною. Але ми щиро віримо, що наступний День Конституції, дякуючи Богу і нашим захисниками, ми відзначатимемо під мирним небом. А поки ж надсилаємо традиційні і сердечні вітання й слова вдячності нашим колегам за їхню плідну роботу і бажаємо їм сил та наснаги, нових професійних досягнень, міцного здоров’я, плідної праці та нових звершень.

Водночас пам’ятаймо про те, хто ми, за що боремось, що захищаємо і куди йдемо. Пишаймося тими законами та принципами, за якими живемо сьогодні разом з усім цивілізованим світом. Слава нашим Воїнам, які своєю кров’ю виборюють кожен шматочок нашої Батьківщини! Памʼятаємо кожного, хто віддав життя за нашу свободу.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

ФОТОГРАФ: ІРИНА СЕРЕДА

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту