УГСП отримав нову благодійну допомогу у рамках співпраці з БО «Ukraine Alive 2022» та Німецького Фонду СТЕЛП

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Допомога > УГСП отримав нову благодійну допомогу у рамках співпраці з БО «Ukraine Alive 2022» та Німецького Фонду СТЕЛП

Як вже розповідав наш сайт, Університет Григорія Сковороди в Переяславі в особі ректора Віталія Коцура укладали договір про соціальне партнерство з благодійною організацією «Ukraine Alive 2022» в особі директора Бориса Пахоля. Днями благодійники вже вдруге передали закладу партію допомоги для забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб та комфортного навчання сковородинівців в умовах війни.

Цього разу, у рамках співпраці, Університет Григорія Сковороди в Переяславі отримав від Німецького Фонду СТЕЛП та БО «Ukraine Alive 2022» велику кількість штукатурних сумішей для розширення площі мережі укриттів на території альма-матер й встановлення пандусу для заїзду в них маломобільних груп населення та 60 одиниць навчальних меблів – столів та стільчиків для подальшого забезпечення проведення безперебійного навчання під час довготривалих повітряних тривог.

Слід нагадати про те, що благодійна організація «Ukraine Alive 2022» спільно з партнерами – Німецьким Фондом СТЕЛП, здійснює важливі проєкти для України, метою яких є забезпечення критичних потреб населення шляхом надання місячних пакетів першої необхідності, таких як харчування, одяг та гігієнічні засоби, а також забезпечення психологічної та соціальної допомоги дітям, які втратили своїх батьків у війні. Найперше, допомога надається містам що наближені до зони бойових дій, а також містам що стали прихистком для великої кількості внутрішньо переміщених осіб.

​Продовжується й робота Університету Григорія Сковороди в Переяславі в умовах повномасштабної фази війни. Актуальними залишаються потреби у облаштуванні укриттів, забезпеченні навчання та життя внутрішньо переміщених осіб на території студмістечка. Нині тут постійно проживають близько півсотні внутрішньо переміщених осіб та майже півтисячі студентів і викладачів. Певна частина ВПО мешкає тут з самого початку війни, і наразі їм нема куди повертатись. Є й такі, що  бажають переїхати проживати в студентські гуртожитки, адже на території УГСП є укриття, відкрито «Пункт Незламності. Укриття нашого закладу відкрите не тільки для студентів і викладачів університету, а й для мешканців мікрорайону Підварки.

Як запевняють благодійники, вони й надалі намагатимуться сприяти розбудові нашого Центру ветеранського розвитку та укриттів.

Не втомлюємося бути сердечно вдячними БО «Ukraine Alive 2022» в особі директора Бориса Пахоля та Німецькому Фонду СТЕЛП за вже вдруге надану благодійну допомогу. Цінуємо Ваше дружнє плече підтримки, дякуємо за допомогу, розуміння та Ваші щирі серця!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

ФОТОГРАФ: ІРИНА СЕРЕДА

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту