Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > В УГСП відбувся науково-методологічний семінар аспірантів

30-31 травня 2024 року в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі у змішаному форматі (очно та на платформі «Microsoft Teams») провели щорічний науково-методологічний семінар здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти «Сучасні проблеми та перспективи розвитку освіти і науки».

Найперше з вступним словом до аспірантів звернулися проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Василь Дудар, гаранти ОНП: 011. Освітні, педагогічні науки, завідувачка кафедри освітології та педагогічної інноватики соціально-психологічного факультету, професорка Ольга Шапран; 032. Історія та археологія,  завідувачка кафедри історії і культури України та спеціальних історичних дисциплін факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій, професорка Валентина Молоткіна та 033. Філософія, доцент кафедри філософії і соціальної антропології імені професора І.П. Стогнія, керівник навчально-наукового центру Сковородинознавства Наталія Юхименко, а також інші запрошені завідувачі кафедр, наукові керівники аспірантів. Модерувала семінар кандидат педагогічних наук, професор кафедри освітології та педагогічної інноватики, завідувачка відділу аспірантури та докторантури Антоніна Розсоха

Надалі слово мали аспіранти усіх спеціальностей, за якими здійснюється їх підготовка в нашому Університеті:  011 Освітні, педагогічні науки; 014 Середня освіта (українська мова і література); 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями); 017 Фізична культура і спорт; 032  Історія та археологія; 033 Філософія; 035 Філологія; 051 Економіка; 053 Психологія; 071 Облік і оподаткування; 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок та 281 Публічне управління та адміністрування.

Слід зауважити, що пріоритетним напрямом освітньої діяльності здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня є наукова складова, тому наукова дискусія стосувалася усіх вимог щодо обов’язкових складових атестації здобувача наукового ступеня доктора філософії. Обговорювалися теоретичні та практичні навички дослідника з урахуванням специфіки окремої наукової проблематики.

Безумовно, такі семінари є важливими для наукових досягнень здобувачів, особливостей дисертаційного дослідження з метою досягнення якісних результатів. Сподіваємося на успіх наших аспірантів та успішну фіналізацію їх старань – відмінний захист дисертацій на здобуття ступеня докторів філософії PhD.

Лого університету Синє
ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

ФОТОГРАФ: ІРИНА СЕРЕДА

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту