Оцінювання, скринька довіри та вартість послуг в гуртожитку: студенти вдруге за рік діалогували з адміністрацією УГСП

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Оцінювання, скринька довіри та вартість послуг в гуртожитку: студенти вдруге за рік діалогували з адміністрацією УГСП

За доброю традицією, вдруге за цей календарний рік, 2 травня 2024 року, відбулась зустріч студентів з адміністрацією Університету Григорія Сковороди в Переяславі у складі ректора Віталія Коцура, проректора з навчально-методичної роботи Вячеслава Різника та керівниці навчально-наукового центру забезпечення якості освіти Олени Усик. Які проблеми та питання набули актуальності та хвилюють сковородинівців нині?

Як передає пресслужба університету з місця події, однією з найважливіших піднятих тем було оцінювання студентів. Не секрет, що система оцінювання може впливати на мотивацію студентів та їх успішність. Відтак у ході розмови обговорювалася необхідність того, аби сковородинівці самостійно мали змогу моніторити свої оцінки тим самим на власні очі слідкуючи за правильністю та справедливістю оцінювання.

Не менш важливою темою стало обговорення ефективності та доступності скриньки довіри в університеті. Цей механізм забезпечує можливість анонімного звернення студентів зі своїми проблемами чи скаргами. Обговорення означеної проблеми допомогло виявити потреби для забезпечення комфортного та безпечного середовища для всіх студентів.

Також однією з ключових тем, піднятих у ході зустрічі стало обговорення вартості надання послуги прання в гуртожитках університету. На думку студентства, для багатьох з них, а особливо тих, хто має обмежений бюджет, витрати на прання можуть бути значними. Обговорення цієї проблеми відкрило діалог щодо можливостей зменшення витрат.

Загалом нова зустріч здобувачів з адміністрацією університету стала важливим кроком у розв’язання проблем та питань, що виникають у студентському середовищі. Така ефективна взаємодія може свідчити про спільне бажання покращити умови навчання та життя в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

ФОТОГРАФ: ІРИНА СЕРЕДА

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту