Студентська рада УГСП проводить акцію «Благодійні кульки єдності» у он-лайн форматі. Таким чином до 4 травня збирають кошти для 68-ої окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Студентська рада УГСП проводить акцію «Благодійні кульки єдності» у он-лайн форматі. Таким чином до 4 травня збирають кошти для 68-ої окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша.

Студентська рада Університету Григорія Сковороди в Переяславі вже втретє проводить акцію «Благодійні кульки єдності» – цього разу у он-лайн форматі. До 4 травня збиратимуть кошти для одного з підрозділів 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша, де проходить службу чоловік однієї зі здобувачок. Нині, для виконання бойових завдань, їм потрібні квадроцикли.

Як розповідають у волонтерському відділі Студентської ради, двічі проводячи таку акцію в стінах альма-матер помітили, що вона набула чималої популярності серед сковородинівців. Нині ж вирішили масштабувати її в он-лайн форматі, аби змогу долучитися до неї отримала ще більша кількість охочих.

Захід триває на сторінці ініціаторів у Instagram:

Підсумують збір 4 травня о 18:00. Тоді ж нагородять переможців акції.

«Наразі ми збираємо кошти для чоловіка однієї зі студенток нашого університету Катерини Дрейчан. Її чоловік нині перебуває на авдіївському напрямі, де дисклокується один з окремих стрілецьких підрозділів 68-ої окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша. Нині для виконання бойових завдань їм необхідні квадроцикли, тому ми закликаємо усіх охочих взяти участь в цій лотереї. За невеликий донат ви отримаєте гідний виграш. Просимо кожного з вас допомогти нам в цій справі. Нехай це буде ваш перед великодній внесок у Перемогу України!», – додають ініціативні студенти та нагадують про реквізити збору в рамках благодійної акції:

Банка: https://send.monobank.ua/jar/9XDFLZvU5k.

Карта: 5375 4112 1341 6501

Нагадаємо, що за підсумками минулої акції було придбано приладдя для дитячої творчості для вихованців стаціонарного відділення комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та дітей групи ризику Центру надання соціальних послуг та соціальної реабілітації у Переяславі. Також у 2023 році таким чином на потреби захисників було акумульовано 4 300 гривень.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту