Студентська Рада УГСП вдруге провела акцію «Благодійні кульки єдності»: на що здобувачі витратили зібрані кошти

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Студентська Рада УГСП вдруге провела акцію «Благодійні кульки єдності»: на що здобувачі витратили зібрані кошти

Студентська Рада Університету Григорія Сковороди в Переяславі вже вдруге провела акцію «Благодійні кульки єдності». За виручені кошти організатори придбали приладдя для дитячої творчості для вихованців стаціонарного відділення комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та дітей групи ризику Центру надання соціальних послуг та соціальної реабілітації у Переяславі. Розповідаємо, як це було.

Як розповіли студсамоврядуванці інтернет-виданню Proslav, ініціаторками акції вкотре є Альона Усик – голова волонтерського відділу студентської ради, яка навчається на третьому курсі соціально-психологічного факультету альма-матер й Інна Приймак – третьокурсниця факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології. Дівчата надихнулися досвідом проведення подібної акції у 2023 році, коли на потреби захисників було 4 300 гривень.

Цього разу вирішили зібрати кошти для діток з інвалідністю – підопічних Центру надання соціальних послуг та соціальної реабілітації – установи  Київської обласної державної адміністрації, підпорядкованої Департаменту соціального захисту населення Київської ОДА.

Забігаючи наперед, цього разу сковородинівкам вдалося побити свій попередній рекорд – акція акумулювала 6 500 гривень.

«Ми підготували близько 170 повітряних кульок і в деякі з них помістили сюрпризи. Охочі випробувати удачу, мали задонатити будь-яку суму від 50 гривень, обрати та лопнути кульку. У «виграшних» кулях на щасливчиків чекали сертифікати, надані місцевими майстрами та закладами: сертифікати на картоплю фрі від Green Doner, татуювання від Аліни Шевченко, йогу від Іллі Цапука, каву в «Затишно», подарунковий набір в Kurkuma, солодощі від Анни Чуй та Надії Різник, піцу від Euphoria і Peperoni та багато іншого», – розповідають Інна та Альона.

Як висновок, студентки завітали в гості до вихованців стаціонарного відділення комплексної реабілітації – познайомилися з вихованцями та принесли їм подарунки-смаколики, канцтовари та матеріали для художньої праці. Слід зауважити, що частину необхідного дітям канцелярського приладдя закупила власниця квіткового магазину «Queen of flowers» Альона Жук.

На сторінці Центру надання соціальних послуг та соціальної реабілітації подякували благодійникам за візит і висловили сподівання на подальшу співпрацю:

Провівши акцію «Благодійні кульки єдності» в університеті ім. Григорія Сковороди, студенти –волонтери студентської ради...

Опубліковано Центр надання соціальних послуг та соціальних послуг інтеграції 20 лютого 2024 р.

Як зазначають у Студентській Раді УГСП, вони й надалі з великою радістю будуть проводити подібні акції, збільшуючи їх масштаб задля акумулювання ще більших сум на напрямки волонтерської роботи. Нині ж чекають світлин від діток, які користуються придбаним приладдям.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту