«Я можу працювати 24/7 і не втомлюватися»: минулого вівторка своїм досвідом зі сковородинівцями ділилася піар-директорка відомих зірок та закладів Ірина Ангелова

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > «Я можу працювати 24/7 і не втомлюватися»: минулого вівторка своїм досвідом зі сковородинівцями ділилася піар-директорка відомих зірок та закладів Ірина Ангелова

У минулий вівторок, 19 березня 2023 року, в УГСП відбулася зустріч з піар-директоркою Олега Скрипки та гурту «ВВ», директоркою благодійного фонду «Країна Мрій», організаторкою та ведучою заходів, власницею івент-агенції «Angel’s Booking», майстром комунікації та популяризації, фахівцем у сфері ресторанно-готельного бізнесу та міжнародного туризму, волонтеркою Іриною Ангеловою. Протягом півторагодинної розмови, яка відбувалася у 114 аудиторії університету, йшлося про її шлях до успіху, досвід, секрети закулісся українського шоубізнесу та багато іншого. Пропонуємо вашій увазі нотатки проговореного.

«Усе що я розповідаю на своїх майстер-класах і зустрічах зі студентами, це абсолютно все з власного досвіду. Іноді людям здається що все страшно і неможливо, а насправді усе дуже просто», – одразу ж зауважила пані Ангелова, почавши розповідь про себе. Зазначила що за наявності трьох вищих освіт чітко знає різницю між тим що написано в підручниках і тим, що відбувається насправді і яку роль у освіті відіграє можливість перейняти досвід практиків. Нині передає його студентам університетів куди її запрошують з виступами.

Як розповіла Ірина Ангелова, її шлях у шоу-бізнес розпочався досить не заплановано. Ще студенткою вона шукала себе й отримувала досвід роботи в українських та іноземних компаніях абсолютно в різних напрямках. Пройшла кар’єрними сходами від фахівця до керівника. Пані Ангелова радить тим, хто хоче досягти успіху не боятися експериментувати, пробувати себе в різних сферах допоки не знайдете місце, яке вам максимально підходить і де ви зможете відчути себе найкомфортніше. Також, на її думку, треба вміти позбавлятися від всього зайвого і токсичного – у матеріальному чи ментальному аспекті.

«На початку цього року мала таке відчуття, що це кінець. Я не мала ні сил, ні бажання щось робити. Але більшість з нас трішки неправильно, мені здається, сприймає такі стани – ми думаємо, що це депресія, а насправді це період трансформації. Своєрідна пауза перед стрибком. Не дарма кажуть, що те що нас не вбиває робить нас сильнішими. Усі події, які відбуваються в житті, усе одно до чогось вас ведуть. Якщо це правильно сприймати, то і жити буде легше», – поділилася пані Ірина.

Гостя пригадує, що музика супроводжувала її усе життя. У студентські роки вона почала вести заходи. Згодом обросла контактами музикантів та артистів, поступово покращувала свої організаторські здібності, долала різноманітні труднощі. Концерт за концертом, конференція за конференцією – так набувався досвід Ірини Ангелової. Спершу працювала з кавер-бендами. Говорить, іноді їй здавалося що вона є певним «Центром зайнятості» для музикантів.

Уже за певний час Ірина почала працювати з культовим українським гуртом «Тартак». Коли була підлітком, намріяла що матиме машину, їхатиме Україною слухаючи пісні гурту. Нині констатує, що, фактично, намріяла собі цей гурт. Подібним чином у житті пані Ангелової з’явилися й Олег Скрипка та «ВВ», решта виконавців з якими вона співпрацювала за ці роки. Водночас, за її словами, шоубізнес не є професією в якій треба йти по якійсь кар’єрній драбині чи можна заробити шалені кошти. Але тут можна робити те, що тобі подобається, побачити результат.

«Це колосальна різниця відмінна від того, коли ти працюєш на кар’єру і заробіток коштів, коли тебе оточує рутина, коли ти з 9 до 18:00 працюєш в офісі. І ніби ж все класно – ти працюєш, отримуєш зарплатню і кар’єрне зростання. З іншого боку, коли ти працюєш там де ти кайфуєш від того що ти робиш, то ти не помічаєш як плине час. Я можу працювати 24/7 і не втомлюватися. Не уявляєте, як у мене горять очі коли я маю багато різних проєктів», – пояснила відома піар-менеджерка.

Надалі у ході зустрічі Ірина Ангелова розвіяла міф про те, що артисти конкурують між собою. Каже, такі часи далеко в минулому. Насправді ж українські виконавці надають одне одному взаємопідтримку й зацікавлені у співпраці одне з одним. За її спостереженнями, війна навпаки посилила єдність виконавців і подарувала прекрасні творчі тандеми накшталт Alyona Alyona та Jerry Heil чи Олександра Пономарьова й Михайла Хоми.

Серед іншого говорили й про т.зв. «райдери» артистів та незначні пункти, які вони навмисне вносяться туди аби перевірити організатора на уважність та відповідальність. Приміром, у гурту СКАЙ є умова про 10 «кіндерів» які мають бути у гримерці – зазвичай вони дістаються дітям музикантів. У техрайдері гурту «Воплі Відоплясова» нещодавно прописали червону цеглину, а раніше там була –  касетна магнітола.

Слід зазначити, що пані Ірина завітала до Університету Григорія Сковороди в Переяславі не з порожніми руками – від Олега Скрипки та благодійного фонду «Країна мрій», ГО «Ротарі Київ Бальзак» та міждержавного комітету Ротарі Америка передала допомогу  – американські павер-банки. Їх буде передано одному з військових підрозділів, де проходять службу наші здобувачі та якому, з-поміж інших, допомагає університет.

Зустріч відбувалася у форматі «Платформа можливостей», який реалізує Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю та Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Незабаром чекайте нових анонсів зустрічі в означеному форматі.

АВТОР: МАКСИМ ЛЕВЧЕНКО

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

ФОТОГРАФ: СЕРГІЙ КОВАЛЕНКО

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту