«Добро завжди повертається»: триває збір коштів на лікування нашої колеги Алли Шатковської

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Допомога > «Добро завжди повертається»: триває збір коштів на лікування нашої колеги Алли Шатковської

Поки ми разом, ми здатні на більше. На початку травня ми розповідали вам про те, що до оселі колишньої працівниці нашого університету, членкині Спеціалізованої вченої ради К 27.053.02, кандидата історичних наук, викладачки циклової комісії Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І. Я. Франка, нашу колегу Алли Шатковської прийшла біда – рак.

Сьогодні на адресу нашого колективу надійшли вдячні слова самої Алли Юріївни та її подруги, головної спеціалістки відділу економіки та зовнішніх зв’язків виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради Ірини Мацаєнко:

«Хочу висловити вдячність колективу Університету Григорія Сковороди в Переяславі в особі ректора Віктора Коцура, декана факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій Віталія Коцура, керівника соціально-гуманітарного відділу університету Андрія Іващенка, керівниці Відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю Оксані Луцик і всіх небайдужих людей, які морально та матеріально відгукнулися на заклик допомогти Аллі Шатковській. Ми знайомі зі студентських років, готувались до зустрічі випускників, і от страшна новина – у Алли рак. Життя так склалось що їй довелось самій виховувати сина, минулого року не стало тата, мама та брат залишилися її єдиною підтримкою. Потрібною була як моральна так і матеріальна допомога. «Колишніх сковородинців не буває» – так було написано у вашому інформаційному матеріалі про допомогу Аллі. Ваші слова підтримки додали їй моральної сили та віри в те, що хвороба відступить.

Добро завжди повертається. Складно підібрати слова, аби передати відчуття вдячності за допомогу людині, яка тобі дорога, у найтяжчий для неї час. Ще раз всім Вам сердечно дякую за підтримку! Бажаю всім Вам та вашим близьким доброго здоровя!»

Наразі Алла Шатковська пройшла два курси хіміотерапії, наступна, орієнтовно, запланована на 8 червня, потім її знову чекає повне обстеження. Продовжуємо розраховувати на вашу підтримку, розуміння та співчутливість!

Номер карти ПриватБанку: 5168 7427 1085 2926 (Шатковська Алла Юріївна)

 

Перейти до вмісту