Наша колега Алла Шатковська розпочинає боротьбу з раком. Вона потребує нашої допомоги.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Допомога > Наша колега Алла Шатковська розпочинає боротьбу з раком. Вона потребує нашої допомоги.

Колишніх сковородинівців не буває, як і чужої біди. Багато хто з вас пригадає колишню працівницю наукового відділу нашого університету, а нині членкиню Спеціалізованої вченої ради К 27.053.02 нашого університету, кандидата історичних наук, викладачку циклової комісії Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І. Я. Франка, нашу колегу Аллу Шатковську. У 2012 році їй видалили щитовидну залозу, і от нині на поріг її домівки постукала чергова біда – Алла Юріївна починає боротьбу з раком.

Наразі Алла Шатковська знаходиться на лікуванні у медичному центрі сучасної онкології, а в скорому часі запланована її поїздка на лікування у Німеччину. Як це буває у таких випадках, коштів на дороговартісне лікування бракує. Кожна наша гривня може допомогти у боротьбі Алли Юріївни, тому ми закликаємо вас відгукнутися на цю біду.

Номер карти ПриватБанку:

5168 7427 1085 2926 (Шатковська Алла Юріївна)

Сковородинівці неодноразово демонстрували, що вони ніколи не лишають одне одного в біді – це саме той випадок, коли усім нам аж ніяк не можна лишатися байдужими. Розраховуємо на вашу підтримку, розуміння та співчутливість!

Перейти до вмісту