«Українська державність в період викликів 2020 року»: учасницею оновлених «Політичних студій» стане медик-доброволець, нардепка Яна Зінкевич

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Українська державність в період викликів 2020 року»: учасницею оновлених «Політичних студій» стане медик-доброволець, нардепка Яна Зінкевич

Політичні студії Зінкевич

Певно, багато хто з Вас пригадує відомий в університету політологічний проєкт «Політичні студії», який було створено кілька років тому задля обговорення суспільно значимих проблем в Україні, зустрічей з носіями різних політичних культур, партійних ідентичностей та експертних думок, врешті – створення творчих проєктів, спрямованих на розвиток політичного мислення українців.

У 2020 році пандемійний поступ України та світу, на прикрість, не подарував нам зайвих можливостей для офф-лайнових зустрічей, проте вже у цей понеділок, 7 грудня 2020 року, ми виправимо цю несправедливість і, за ініціативи кафедри політології факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій університету, зустрінемося в форматі «Політичних студій», аби обговорити тему «Українська державність в період викликів 2020 року». Зустріч розпочнеться о 11:00 в 106 аудиторії (зала засідань ректорату).

Серед інших до розмови долучиться і запрошена гостя Українська медик-доброволець, командирка Медичного батальйону «Госпітальєри» Народний депутат IX скликання, голова Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань правового статусу ветеранів війни, секретар Комітету, голова підкомітету з питань військової медицини Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Яна Зінкевич.

Захід стане можливим за активної співорганізації Університету Григорія Сковороди в Переяславі та Інституту політичних та етнонаціональних досліджень імені І. Ф. Кураса НАН України, наукові співробітники останнього теж долучаться до розмови. Як завжди, активними учасниками дискусії стануть студенти та аспіранти, співробітники нашого  університету, які цікавляться сучасною політикою і мають активну громадську позицію.

Зазначимо, що на постійній основі в мережі Facebook діє сторінка «Політичних студій», де публікуються думки, погляди і коментарі, оригінальні фото і відео сюжети про українську політику, що інформують громадськість про перебіг політичних подій в країні та світі.

Перейти до вмісту