Студенти та аспіранти можуть отримати грант на оплату навчання в 500€: стартував новий конкурс від соціальної програми Scholarship

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Студенти та аспіранти можуть отримати грант на оплату навчання в 500€: стартував новий конкурс від соціальної програми Scholarship

Соціальна програма для молоді «Scholarship» запрошує студентів та аспірантів Університету Григорія Сковороди в Переяславі, незалежно від курсу та форми навчання прийняти участь у конкурсі на отримання гранту для оплати навчання в університеті у розмірі 500€. Крім цього, деякі учасники зможуть пройти оплачуване навчання та стажування в компанії «SEOHub», навчившись при цьому новій професії. Задля участі необхідно зробити дослідження та написати статтю.

Scholarship – це соціальна програма, учасники якої мають можливість отримати фінансову допомогу на навчання. Це програма, метою якої є заохочення школярів, студентів та аспірантів до вивчення нових тем, стимулювання до розвитку та проведення досліджень.

«Ми також були студентами, дехто з нашої команди має науковий ступінь і майже ніхто не навчався на того, ким працює на даний час. Ми вирішили приєднатися до ВУЗів та інших комерційних організацій, щоб стимулювати молодь до розвитку та самореалізації» – зазначають організатори.

Відтак, аби взяти участь у конкурсі, учаснику потрібно написати статтю та надіслати її нам на пошту scholarship@seohub.pro. Після цього редактори детально ознайомляться із усіма надісланими матеріалами та проведуть конкурс на найкращу роботу.

Зважаючи на те, що основними послугами «SEOHub» є створення сайтів, SEO та контекстна реклама учасникам пропонується написати матеріал, пов’язаний із даними темами: учасник може зробити дослідження та порівняти різні CMS для створення інтернет-магазинів чи сайтів послуг, можна порівняти різні методи формування семантичного ядра, описавши переваги та недоліки, можна зробити дослідження по наявності чи відсутності ключових слів в тегах H на сайті та визначити, чи впливає наявність ключа в даному тезі на позиції сайта. Тобто, можна писати на будь яку тему по розробці або просуванню сайта, головне, щоб робота була унікальна, щоб матеріал був дослідницький та учасник міг захистити свою роботу.

Прийом робіт триває з 1 вересня 2020 року по 30 червня 2021 року, а оголошення результатів конкурсу відбудеться 15 липня 2020 року.

Переходьте за посиланням та дізнавайтеся більше інформації про деталі конкурсу: https://seohub.pro/scholarship.

Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту