Сьогодні Україна відзначає три славетних свята – День захисника України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Від усього серця вітаємо з цими знаменними святами всіх гідних синів та доньок України, увесь наш славний народ – гідних нащадків великих предків, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров!

Вельмишановні сковородинівці, українці!

Вітаємо Вас із Днем захисника України – справжнім святом мужності й самовідданості, святом лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України. Святом кожного, хто у всі часи віддавав та продовжує віддавати свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави як на військових так і на цивільних фронтах своєї діяльності. Врешті, це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу.

У цей день згадаймо всіх синів і дочок які віддали своє життя за свободу Батьківщини, за нашу спільну свободу і незалежність. А втім, 14 жовтня – це не лише свято для людей в погонах, а й наших захисників у щоденному житті, тих, на кого можна опертися у важку хвилину, хто захищає від життєвих негараздів і підтримує. Дорогі чоловіки! Жіноцтво нашої альма-матер бажає Вам здоров’я, гармонії, любові, завжди і у всьому бути на висоті і все життя залишатися для нас, жінок, ідеалами, а для своїх наступників – сили та мужності.

Також сердечно вітаємо Всіх із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. Бажаємо усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

З нагоди свят особливо вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України! Надсилаємо сердечні вітання ветеранам, учасникам воєн, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям захисників та зичимо їм міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких баталій, які часто трапляються у повсякденному мирному житті, вдома на вас завжди чекає затишна гавань. Міцного здоров’я Вам, успіхів та надійного тилу! І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

Поки є герої, які захищають мирне майбутне наступних поколінь, ми обов’язково переможемо. Вклоняємося Вашій мужності, молимось за вас, воїни України, і дякуємо за те, що Ви у нас є!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”З повагою та вдячністю професорсько-викладацький та студентський колективи університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”6900″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту