Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > УГСП серед лідерів в рейтингу суб’єктів господарювання у сфері вищої освіти на 2024/2025 навчальний рік

Університет Григорія Сковороди в Переяславі – серед лідерів в рейтингу суб’єктів господарювання у сфері вищої освіти на 2024/2025 навчальний рік. Про це свідчить інформація Державної служби якості освіти України, яка визначила ступені ризику суб’єктів господарювання у сфері вищої освіти 2024 року.

З-поміж 289 закладів вищої освіти (ЗВО) до суб’єктів господарювання з високим ступенем ризику належать 14 (5%), середнім – 142 (49%), а з незначним – 133 (46%). До когорти тих, хто має найменший ступінь ризику відноситься й наш заклад, який за минулий рік значно покращив свої позиції в рейтингу.

Повідомляється, що протягом вересня 2024 року Служба здійснила верифікацію показників діяльності закладів вищої освіти за критеріями.  Такий інструмент оцінювання, за критеріями визначеними постановою Кабінету Міністрів України, Служба застосовує шість років поспіль. Задля відкритості й прозорості підготовки та оприлюднення результатів розрахунок ступенів ризику від провадження господарської діяльності здійснено в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО) за модулем «Ступені ризику (для вищої освіти)» (далі – Модуль), що максимально автоматизує процес обчислення балів за встановленими критеріями.

«Показники УГСП в рейтингу підтверджують високий рівень освітніх послуг та відповідальність адміністрації університету за якість навчання. Це досягнення не лише підвищує престиж закладу вищої освіти, але й сприяє розвитку освіти в Україні загалом. Університет Григорія Сковороди в Переяславі продовжить працювати над вдосконаленням своєї діяльності, щоб і надалі зберігати лідируючі позиції у сфері вищої освіти», – коментують у закладі.

Нагадаємо, цієї весни стало відомо про те, що Університет Григорія Сковороди в Переяславі відзначився значним зростанням своїх наукометричних показників у міжнародному рейтингу Ukrainian National H-index Ranking.

Лого університету Синє
ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту