Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > УГСП щиро вітає ректора Віталія Коцура з нагоди Дня народження

Сьогодні, 4 жовтня 2024 року, доктор історичних наук, кандидат політичних наук, професор, ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталій Вікторович Коцур святкує свій День народження. З цієї нагоди з великою приємністю вітаємо Вас і підкреслюємо вагомість вашого неоціненного внеску на новітньому етапі поступу сковородинівської альма-матер у час трансформації вищої освіти в Україні.

Дорогий Віталію Вікторовичу!

У вашій особі ми бачимо не тільки мудрого керівника, але й справжнього друга, який завжди готовий прийти на допомогу, вислухати і підтримати. Ви вмієте об’єднувати людей довкола спільних цілей та ідей, створюючи атмосферу співпраці і взаємопідтримки. Завдяки Вам Університет Григорія Сковороди в Переяславі є не лише осередком знань, а й місцем, де народжуються нові сенси та проєкти, що впливають на наше сьогодення.

Ваша невтомна праця, відданість справі та прагнення до досконалості надихають усіх нас. Ви створюєте необхідний клімат, який сприяє розвитку кожного студента, викладача та співробітника. Ваша щира підтримка та віра допомагає нам досягти нових вершин.

Ваша мудрість і далекоглядність завжди ведуть нас уперед. Ви вмієте розпізнати фаховий потенціал та спрямувати його на розбудову університету. Ваша відданість розвитку освіти та науки, готовність підтримувати й реалізовувати нові ініціативи робить Вас прикладом для наслідування.

Дякуємо Вам за віддану працю, натхнення, підтримку і ті цінності, які ви несете в наший колектив. Нехай наступний рік принесе Вам нові можливості та радості, а ваші мрії та задуми неодмінно здійснюються.

Бажаємо Вам здоров’я, щастя, щедрості долі, нових ідей та досягнень. Нехай у вашому житті буде якомога більше радості, гармонії та успіху. Ви заслуговуєте на всі найкращі побажання, адже ваша праця є неоціненною.

 

З найкращими побажаннями та любов’ю, родина Університету Григорія Сковороди в Переяславі

Лого університету Синє
ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту