«Microsoft» розширює можливості для сковородинівців: знайомимо вас з мобільним додатком Authenticator, що спрощує доступ до сервісів

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > «Microsoft» розширює можливості для сковородинівців: знайомимо вас з мобільним додатком Authenticator, що спрощує доступ до сервісів

З березня 2020 року Microsoft Office надав безкоштовну ліцензію версії Microsoft Office 365 A1 для закладів вищої освіти України, зокрема студентів, викладачів та працівників Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Безкоштовна вебверсія Office 365 включає низку популярних програм, зокрема Outlook, Word, PowerPoint, Excel, OneNote та, звісно ж Microsoft Teams, що дає змогу сковородинівцям навчатися, здавати іспити, співпрацювати й спілкуватися та здобувати неформальну освіту. 2024 рік розширює ці можливості – знайомимо Вас з мобільним додатком «Microsoft Authenticator», що спрощує доступ до сервісів.

Microsoft Authenticator – це безкоштовна мобільна програма, яка дає змогу входити в усі облікові записи, не використовуючи пароль – просто використовуйте відбиток пальця, розпізнавання обличчя або PIN-код.

За допомогою автентифікатора можна ввійти в особистий, робочий, навчальний або інший обліковий запис «Microsoft».

Автентифікатор можна використовувати трьома способами:

  • Як спосіб підтвердити вхід, якщо ви забудете пароль.
  • Щоб увійти щоразу, використовуйте одноразовий код пароля, щоб підвищити безпеку облікового запису. Це називається двоетапною перевіркою або багатофакторною автентифікацією.
  • Єдиний спосіб входу – просто торкніться схвалення на телефоні, щоб увійти. Це називається без пароля.

Інсталяція автентифікатора на пристрої з iOS

Сканування QR-коду

або завантажте та інсталюйте Authenticator з магазину програм Apple

Інсталяція автентифікатора на пристрої з iOS

Сканування QR-коду

або завантажте та інсталюйте Authenticator з магазину Google Play

Відеоінструкція:

Зверніть увагу:

  • Програма Microsoft Authenticator недоступна для ПК або Комп’ютера Mac, оскільки програми-автентифікатори зазвичай призначені для смартфонів із міркувань безпеки. Докладні відомості.
  • Корпорація Майкрософт більше не підтримує версії Authenticator більше одного року. Завжди продовжуйте свій пристрій в актуальному стані.

Також зверніть увагу, що у разі змін чи втрати паролю, виявлення інших проблемних ситуацій пов’язаних з роботою «Microsoft Teams» користувачі, здобувачі та працівники Університету Григорія Сковороди в Переяславі можуть звернутися написавши на електронну адресу moderator.phdpu@gmail.com чи за номером +380 93 986 11 43 (Telegram, Viber). У повідомленні неодмінно вказуйте сво ПІБ, групу, конкретну проблему щодо якої відбувається звернення.

Лого університету Синє
ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту