Ахтем Сеітаблаєв відкриє осінній сезон зустрічей «Відкритого університету»: коли зустріч та про що говоритимуть

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Ахтем Сеітаблаєв відкриє осінній сезон зустрічей «Відкритого університету»: коли зустріч та про що говоритимуть

Сплинув перший місяць навчального року, а отже час для таких очікуваних анонсів зіркових зустрічей в рамках загальноулюбленого проєкту «Відкритий університет» – їх незмінними ініціаторами й організаторами є відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю та Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених університету.

У прийдешній вівторок, 8 жовтня 2024 року об 11:00 у конференц-залі імені Василя Сухомлинського Університету Григорія Сковороди в Переяславі пройде творча зустріч з відомим українським актором, сценаристом і режисером кримськотатарського походження Ахтемом Сеітаблаєвим. Тема розмови – «Український кінематограф у часі війни». У разі повітряної тривоги захід відбудеться в укритті №1 головного корпусу університету.

У цей день відомий українець, якого ви знаєте за фільмами «Хайтарма» (2013), «Кіборги» (2017), «Захар Беркут» (2019) та «Мирний-21» (2023), багатьма телевізійними серіалами та телепрограмам, говоритиме про те, як війна вплинула на розвиток кіноіндустрії в незалежній Україні. Як заслужений артист АР Крим, який керує культурним простором «Кримський дім» поговоримо про цю територію як невіддільну частинку нашої Батьківщини. З початком повномасштабного вторгнення Ахтем приєднався до Сил територіальної оборони, а нині захищає Україну в лавах Збройних Сил України, відтак ми охопимо і цю сторінку його життя.

Приходьте аби стати свідками унікальної розмови, у ході якої Ахтем поділиться своїм досвідом, поглядами на сучасні виклики і можливості, що постали перед українськими митцями в умовах війни.

Лого університету Синє
ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту