Сковородинівці стали суддями конкурсу краси «Міс Гірської громади 2024»: на заході збирали кошти захисникам

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Сковородинівці стали суддями конкурсу краси «Міс Гірської громади 2024»: на заході збирали кошти захисникам

Днями у Гірській громаді втретє пройшов традиційний конкурс краси «Міс Гірської громади 2024». До суддівської колегії журі увійшли: начальник відділу культури та туризму Переяславської міської ради, випускник університету Валентин Шуткевич, проректор Університету Григорія Сковороди у Переяславі з наукової роботи та інноваційної діяльності Василь Дудар та магістрант факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології, співзасновник та член ГО «Академія розвитку громадянського суспільства» Денис Скрипець.

Як розповідає facebook-спільнота громади, конкурсна програма традиційно розпочалась з дефіле у національному вбранні, де дівчата продемонстрували усю красу української автентичності. Ігор Бабенчук та Артем Кубрак, ведучі вечора, створили незабутню атмосферу свята. Їхня харизма та почуття гумору підкорили серця всіх глядачів.

У 2024 році в конкурсі взяли участь сім чарівних дівчат: Анастасія Молчан, Валерія Левкевич, Вероніка Ковалевська, Дана Боса, Софія Рабошапко, Крістіна Прохоренко, Лілія Іванченко.

Кожна учасниця продемонструвала свої таланти та захоплення: від танцювальних номерів до стенд-апу, від інструментальних композицій до гри на ложках. А фінальне дефіле у вечірніх сукнях стало яскравим завершенням заходу.

«Наше шановне журі ретельно обирали переможниць. Щиро дякуємо їм за об’єктивність та професіоналізм», – написав відділ культури, спорту та інформування Гірської ОТГ.

Аж до останнього моменту тривала інтрига: хто ж здобуде заповітний титул «Міс Гірської громади»? Результати номінацій: «Міс Талант» – Анастасія Молчан;  «Міс Оригінальність» – Валерія Левкевич; «Міс Краса» – Вероніка Ковалевська;  «Міс Грація» – Дана Боса;  «Міс Досконалість» – Крістіна Прохоренко;  «Міс Елегантність» – Лілія Іванченко й «Міс Вишуканість» – Софія Рабошапко.

За результатами голосування глядачів, титул «Міс Глядацьких симпатій» отримала Вероніка Ковалевська. Титул «Віце Міс Гірської громади 2024» був присуджений Дані Босі. А головну корону і титул «Міс Гірської громади 2024» здобула також Вероніка Ковалевська.

Крім вражаючої краси та неймовірних талантів, захід мав ще й благодійну місію – підтримати наших захисників. Дівчата підтримали 7 зборів для військових Гірської громади. На черговій сесії Гірської сільської ради від імені учасниці Дани Босої Діана Руденко передала зібрані кошти Аркадію Гайдару «Цукорок». На заході на скриньку було зібрано 2 460 грн, які будуть передані захисникам.

Лого університету Синє
ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту