У Переяславській громаді стартувало масштабне опитування для того, аби зрозуміти потреби мешканців у послугах з психічного здоров’я

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Ментальне здоров'я > У Переяславській громаді стартувало масштабне опитування для того, аби зрозуміти потреби мешканців у послугах з психічного здоров’я

Всеукраїнська програма ментального здоров’я з метою розбудови системи якісних послуг у сфері психічного здоров’я та психосоціальної підтримки комунікаційна кампанія «Ти як?» взяла на себе місію просвіти та антистигми. У рамках цієї програми в Переяславській громаді стартувало масштабне опитування, метою якого є розуміння потреб мешканців у послугах з психічного здоров’я.

Як розповідає новопризначена консультантка Переяславської громади з ментального здоров’я, кандидат психологічних наук, доцентка, завідувачка кафедри практичної психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі Вікторія Вінс аби сформувати якісну систему служб замовника цих послуг, що «підхопить» людину, коли вона не справлятиметься з життєвими викликами сама, ініціаторам необхідно розуміти, яких саме послуг потребують жителі нашої громади та в яких психічних станах вони знаходяться.

Пропонуємо Вам пройти опитування отримувачів та надавачів послуг (якщо Ви є таким/ою) з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки у Переяславській громаді Київської області.

Опитування надавачів послуг ПЗ ПСП у Переяславській громаді Київської області: лінк.

Опитування отримувачів послуг ПЗ ПСП у Переяславській громаді Київської області: лінк.

Не залишайтеся осторонь. Ваша думка має значення. Долучайтесь до створення більш доступної та ефективної системи підтримки ментального здоров’я в нашій громаді.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту