Стало відомо про результати першого матчу ФК «Матадор-Університет» проти команди BOOS у чемпіонаті Переяславщини з футболу 8х8

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Стало відомо про результати першого матчу ФК «Матадор-Університет» проти команди BOOS у чемпіонаті Переяславщини з футболу 8х8

У минулу суботу, 14 вересня 2024 року, розпочався Чемпіонат Переяславщини з футболу 8 на 8. З яким рахунком завершився перший матч ФК «Матадор» проти команди BOOS з м. Переяслав.

У першому таймі обидві команди намагалися створити атаки біля воріт суперника. В одній з контратак футболісти Матадору пропустили гол, а відтак суперник вимушено зосередився на захисті. «Матадорівці» продовжували атакувати.

Натомість у другому таймі ситуація змінилася, а небезпечних моментів біля воріт команди зі сковородинівською пропискою стало значно менше. Більшість можливостей було розкрито біля воріт суперника. Проте, на жаль, м’яч так і не опинився у воротах суперника.

Матч завершився перемогою команди BOOS з рахунком 0:1.

Попри поразку, команда «Матадор» показала себе з найкращої сторони. Гравці билися до останньої секунди, підтримували один одного і демонстрували високий рівень командної гри. Цей матч об’єднав команду ще більше і дав їм додатковий стимул для подальших перемог. Вдячні вболівальникам, які підтримували. Далі буде.

 

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту