Підвищення кваліфікації психологів: стартував спільний проєкт УГСП та Переяславського управління Бориспільської філії Київського обласного центру зайнятості

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Підвищення кваліфікації психологів: стартував спільний проєкт УГСП та Переяславського управління Бориспільської філії Київського обласного центру зайнятості

Університет Григорія Сковороди в Переяславі та Переяславське управління Бориспільської філії Київського обласного центру зайнятості розпочали спільний проєкт з метою підвищення кваліфікації фахівців психосоціальних послуг для населення, особливо для тих, хто постраждав від наслідків війни. Як це працює?

Розширення системи надання психосоціальних послуг в Україні – одне з найактуальніших завдань сьогодення. Підвищення кваліфікації фахівців є ключовим фактором для забезпечення доступності та якості таких послуг для всіх верств населення, особливо для тих, хто постраждав від наслідків воєнних дій в державі.

Під час робочої зустрічі було обговорено стратегію співпраці, зокрема, проведення курсів підвищення кваліфікації за рахунок освітніх ваучерів. Участь у обговоренні взяли психологиня університету, керівниця Центру ветеранського розвитку Тетяна Кузьменко та керівниця Переяславського управління Бориспільської філії Київського обласного центру зайнятості Любов Красова.

Учасники зустрічі підкреслили важливість безперервного професійного розвитку, особливо в умовах стрімких змін суспільства та зростаючого попиту на якісні психосоціальні послуги.

Проєкт лише розпочато, а відтак попереду чимало кропіткої підготовчої роботи. Як розповідають сторони, ціллю є створення умов для отримання якісних освітніх послуг. Завдяки освітнім ваучерам фахівці зможуть пройти курси, розроблені з урахуванням сучасних вимог та трендів у психосоціальній сфері. Це дозволить їм надавати більш ефективну допомогу людям, які її потребують.

Тетяна Кузьменко та Любов Красова переконані, що інвестиції в освіту фахівців – це інвестиції в майбутнє нашої країни. Цей спільний проєкт є важливим кроком до створення в регіоні сучасної системи психосоціальної допомоги. Завдяки підвищенню кваліфікації фахівців, ми зможемо забезпечити більш ефективну підтримку тим, хто її найбільше потребує.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту