Керівниця відділу міжнародних зв’язків Валентина Крикун взяла участь в американському подкасті «We Stand With Ukraine: The Human Spirit Amidst War»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Керівниця відділу міжнародних зв’язків Валентина Крикун взяла участь в американському подкасті «We Stand With Ukraine: The Human Spirit Amidst War»

Керівниця відділу міжнародних зв’язків Валентина Крикун взяла участь в подкасті «We Stand With Ukraine: The Human Spirit Amidst War» на каналі The Social Psychic.

Подкаст We Stand With Ukraine: The Human Spirit Amidst War (Ми з Україною: дух людини під час війни) на каналі The Social Psychic, веде Jason Zuk – адвокат, який має ліцензію на роботу в Флориді, Місісіпі, Алабамі і Нью Джерсі. Він започаткований у 2021 році, спочатку цей подкаст був зосереджений виключно на темах духовності.

З початком повномасштабної фази війни в Україні до подкасту було додано спеціальну серію «We Stand With Ukraine», яка наразі налічує 9 епізодів. Розмови будуються на обміні досвідом і обговоренні кардинальних змін у власному житті та нашому суспільстві з початком російсько-української війни. Попри величезні виклики, відчувається посилення єдності, обговорюються труднощі викладання під час війни та особисті труднощі, які виникли з початком вторгнення. Обговорення також заглиблюється в комплексні почуття до російської мови та культури, вплив конфлікту на психічне здоров’я та важливість міжнародної підтримки для України.

Співзасновником цієї серії є уроженець Переяслава, професор університету Сент-Лео (Флорида) Сергій Борисов, а у одному з епізодів взяла участь й керівниця відділу міжнародних зв’язків, старший викладач кафедри іноземної філології, перекладу і методики навчання Університету Григорія Сковороди в Переяславі Валентина Крикун. Запис розмови в Україні можна почути на двох платформах – Spotify та iHeart Radio. Для прослуховування натисніть на іконку зручної платформи нижче:

iheartradio.256x256

У подкасті вона розповідає про свою волонтерську роботу в добровольчому формуванні та боротьбу з дезінформацією, пропонуючи з перших вуст розповідь про стійкість і надію серед постійних труднощів.

Неодмінно перегляньте цю важливу розмову, яка підтримує рівень міжнародної комунікації та привертає увагу до подій в Україні.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту