Сковородинівці збирають на дрони, автівки, екофлоу й мобільну станцію ППО: як долучитися та допомогти

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Допомога > Сковородинівці збирають на дрони, автівки, екофлоу й мобільну станцію ППО: як долучитися та допомогти

Щонайменше від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі ініціює та підтримує волонтерські збори для своїх студентів та випускників, що боронять Батьківщину у лавах Збройних Сил України, Національної гвардії, добровольчих та інших підрозділів.

Хочемо привернути вашу увагу до кількох найактуальніших, станом на нині, зборів – закликаємо вас активно до них долучитися та зробити свій внесок у неминуче наближення нашої Перемоги.

Збір на дрони 77-мій окремій аеромобільній бригаді

Підрозділ в якому служить донька нашої студентки, лейтенант Герасимюк Вікторія, 77-ма окрема аеромобільна бригада 4-ого батальйону потребує квадрокоптерів MAVIC 3Pro й MAVIC 3T. Вони виконують дуже важливі функції: розвідувальні операції у суворих умовах, пошуково-рятувальні роботи, нічні операції. Необхідна сума – 500 000 гривень.

Конверт Приватбанку: https://www.privat24.ua/send/cvxvn

Номер картки конверта: 5168 7521 0744 4567

Збір на автівку для 43-ї окремої артилерійської бригади

Потребує підтримки і раніше анонсований збір для колишнього бійця добровольчого формування Переяславської територіальної громади №2 Євгенія Роздобудька. Нині він служить в 43-й окремій артилерійській бригаді та, спільно з побратимами, знаходиться на торецькому напрямку, який залишається одним із найгарячіших. Хлопці потребують автомобіля для виконання бойових завдань. Просимо усіх небайдужих допомогти їм у цьому. Ціль збору – 100 000 грн.

Банка: https://send.monobank.ua/jar/5zpLnedVNZ

Карта: 5375 4112 2164 2452

Збір для 43 ОАБР на екофлоу

Просимо допомогти військовим 43 артилерійської бригади в  придбанні екофлоу  на покровський напрямок. Цим донатом ви даєте змогу мати їм світло та зв’язок у такий складний час. Ціль – 30 000 гривень.

Банка: https://send.monobank.ua/jar/8MfbMz4NV1

Номер картки банки: 5375 4112 2247 2933

Силам оборони на РЕБИ, пікапи, буси, fpv-дрони

Як амбасадор Благодійного фонду «Тихо» наш співробітник Максим Левченко долучився до одного із найбільших зборів за всю його історію. 6 830 000 мільйонів гривень для допомоги Силам Оборони – це про 9 дронів мавік 3Т, ПНБ, джип, 11 РЕБ-авто та 2 РЕБ-танки/БТР, окопний РЕБ, 6 пікапів, бус, 20 FPV 10′, чотири Mavka та комплектуючі до fpv. Це наш обов’язок бути надійним тилом для тих, хто не побоявся сміливо заглянути в очі ворога. Попередня мета – 30 000 гривень.

Банка: https://send.monobank.ua/jar/8qbv72oNX2

PayPal: levchenkopaypal@gmail.com

Ремонт та переобладнання автомобіля 137-му окремому батальйону

Нині у 137-го окремого батальйону, де проходить службу чоловік нашої співробітниці, випускник університету, є потреба у коштах на ремонт і переобладнання  машини, щоб бійці могли забезпечити виконання завдань поблизу лінії зіткнення в зимовий період і при осінньому роздоріжжі

Банка: https://send.monobank.ua/jar/knUvWWpYf

Номер банки: 5375 4112 2241 8779

Конверт у Приват: https://www.privat24.ua/send/d2i3l

Картка конверта: 5168 7521 0019 3351

Збір на аналізатор спектру і портативну антену 112 бригаді

Захисники з мінометної батареї 112 бригади,  які зараз на берегах Херсонщини боронять нас з вами, потрапили під обстріл і мають значні втрати зі спорядження і обладнання.   Нині їм потрібна підтримка в придбанні аналізатора спектру  й портативної антени. Ціль збору – 9 000 гривень.

Банка: https://send.monobank.ua/jar/8tJkQAeLUw  

Карта: 5375 4112 2225 2269 

Збір на потреби здобувачів ФГОСТ на фронті

Триває благодійний розіграш за донат на підтримку Збройних Сил України від факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій. На кону крутезні призи – картина з бурштину, яку передали прикордонники, які захищали острів Зміїний, та стильна футболка з принтом. Ціль – 5000 гривень.

Реквізити: https://send.monobank.ua/jar/9kWn71HX5Y

Студентська Рада продовжує збір для 14 підрозділів захисників

Студентська Рада УГСП долучена до масштабного спільного збору на 30 дронів, 7 машин та генератори для 14 підрозділів ЗСУ, ГУР та НГУ. Збір проводить команда Української асоціації студентів за ініціативи ГО «Студентське Братство Києва» у співпраці із благодійними фондами «Алярм» та «Другий Фронт». Мета сковородинівців – 5 000 гривень.

Банка: https://send.monobank.ua/jar/42gmCc9DDy

Збір російських книжок на переробку

Принагідно, нагадуємо про локальний збір російських книжок на переробку. Таким кроком ми підсилюємо загальнонаціональну ініціативу книгарні «Сенс на Хрещатику» та ГО «Україна без сміття».

Усі охочі здати російські книжки, журнали, каталоги, брошури та іншу паперову продукцію ще десь тиждень можуть приносити їх у такі місця:

Університет Григорія Сковороди в Переяславі за адресою: Сухомлинського, 30 (корпус №2, аудиторія 102а, офіс Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю).

Молодіжний центр «Зустріч» (вул. Богдана Хмельницького, 81)

Кияни – якщо ви ще не підтримали акції, то нагадуємо, що ворожу книгу чекають за адресами:

Книгарня «Сенс на Хрещатику» за адресою: Хрещатик, 34 (перший поверх).

Станція «Україна без сміття» за адресою: вулиця Саперно-Слобідська, 25/4.

Також, де б ви не проживали, ви можете надіслати російські книжки з адресною доставкою до дверей книгарні «Сенс» (вулиця Хрещатик, 34, Київ, 02000).

Зголошуйтесь та позбувайтесь зайвого і ворожого з предметною користю для війська – усе передамо на переробку картонно-паперовому комбінату, а виручені від макулатури буде спрямовано на підтримку фонду «Гуркіт». Вони планують зібрати понад сім мільйонів гривень на мобільну станцію ППО MECHATRONICS для 101-ї бригади ППО.

Будемо дуже вдячні, якщо ви поширите цю інформацію на своїх сторінках – повірте, що ваша інформаційна підтримка важить більше аніж вам здається. Відтак всіляко підтримуйте ініціативи знайомих та перевірених вами людей – вони наближують нашу перемогу. Мирного дня, друзі!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту