Безпека та правила проживання: відбулися традиційні вересневі збори мешканців гуртожитків

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Безпека та правила проживання: відбулися традиційні вересневі збори мешканців гуртожитків

У вівторок, 10 вересня 2024 року, в актовій залі університету відбулися загальні збори мешканців гуртожитків №1 та №2. Викладачі, співробітники та студенти, які мешкають на території студмістечка, прослухали інформацію щодо проживання в гуртожитках, поглибили свої знання про права та обов’язки себе як їх мешканців.

Учасники зустрічі мали можливість безпосередньо поспілкуватися з представниками адміністрації університету та відповідальними особами, детально ознайомитися з актуальними правилами проживання в гуртожитках. Також були обговорені нові заходи щодо забезпечення пожежної безпеки та алгоритм дій мешканців у разі оголошення повітряної тривоги.

Фахівець із цивільного захисту Юрій Бобровнік розповів як діяти мешканцям у разі оголошення  повітряної тривоги:

«Ваше життя у ваших руках, тому закликаю Вас у разі повітряної тривоги спускатися в укриття. Під час тривоги всі гуртожитки і укриття відкриті. Бережіть себе і не нехтуйте сигналами повітряної тривоги».

Заступник голови профспілкового комітету Михайло Бойко нагадав студентам про правила проживання в гуртожитку та звернув особливу увагу на необхідність інформувати профком у разі тимчасової відсутності.

Також участь у зустрічі взяли коменданти гуртожитків Людмила Мойсіяха та Микола Карплюк, начальник експлуатаційно-технічного відділу Олександр Столяренко та фахівець соціально-гуманітарного відділу Вадим Домарецький.

Збори мешканців гуртожитків підтвердили важливість регулярного проведення подібних заходів. Отримані знання та навички допоможуть мешканцям гуртожитків створити безпечне та комфортабельне середовище для проживання та навчання.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту