Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Кожен глечик – це маленький всесвіт, створений власними руками»: фахівчиня Світлана Коломієць провела майстер-клас для волонтерів

Спільними зусиллями Переяславського управління Бориспільської філії  Київського обласного центру зайнятості, Центром психосоціальної підтримки та реабілітації «Резильєнс» Університету Григорія Сковороди та громадської організації «Інститут підтримки громадських ініціатив» у Переяславі було проведено особливий майстер-клас, який об’єднав мистецтво, психологію та волонтерство, ставши підтримкою для тих, хто допомагає нашим захисникам.

Завдяки майстерності досвідченої арттерапевтки, завідувачки Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку університету Світлани Коломієць, учасники майстер-класу перетворили глину на глечики, які стали символами їх внутрішніх ресурсів.

«Ліплення – це не просто творчий процес, а й потужний інструмент для самопізнання та саморозвитку. Через дотик до глини, її м’якість і пластичність, учасники могли виразити свої емоції, переживання, віднайти нові сили та натхнення. Кожен глечик – це маленький всесвіт, створений власними руками. У ньому ми вкладаємо частинку своєї душі, свої мрії та бажання», – розповідає Світлана Коломієць.

Для волонтерів, які щодня працюють над важливою справою, такий майстер-клас став справжньою віддушиною. Можливість відволіктися від повсякденних турбот, попрацювати руками й створити щось прекрасне – це цінний подарунок. Арттерапія допомагає зняти напругу, підвищити самооцінку і знайти нові ресурси для подолання труднощів.

Організатори заходу висловлюють щиру вдячність усім учасникам за їхню невтомну працю і вірять, що такі заходи допомагають зміцнювати громаду і наближують нашу перемогу.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту