Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > П’ятеро сковородинівців стали лауреатами Премії голови Київської ОВА у 2024 році

Учора, 15 серпня 2024 року, в межах проведення молодіжного форуму «Молодь – авангард змін. Вільні мріяти» до Дня молоді відбулося преміювання молоді Київщини. Серед нагороджених Премією голови Київської обласної військової адміністрації за особливі досягнення у розбудові Київщини отримали 14 найкращих молодих представників пристоличного регіону, зокрема випускники, здобувачі та співробітники Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Винагороду в номінації «За внесок у розвиток молодіжного руху» вручав особисто голова КОВА Руслан Кравченко. З-поміж сковородинівців у 2024 році, згідно розпорядження інституції, її удостоїлися: фахівець соціально-гуманітарного відділу, аспірантка І року навчання Вікторія Власюк; випускник університету, член ГО «Інститут соціальної трансформації» Владислав Міранович; цьогорічна випускниця спеціальності «Початкова освіта», старша лаборантка кафедри педагогіки, теорії та методики початкової освіти Марина Прокопенко; випускниця університету, голова Молодіжної ради Переяславської МТГ, заступниця директора з виховної роботи Переяславського ліцею імені Володимира Мономаха Анна Сахно й магістрант університету, керівник відділу по роботі з молоддю з числа вимушено переміщених осіб Денис Скрипець.

«У житті немає нічого неможливого! Це щодня доводить молодь Київщини. Сьогодні зустрівся із 70 юнаками та дівчатами з області – учасниками щорічного Молодіжного форуму. Це наша проактивна молодь, представники молодіжних центрів, просторів, рад. Вони не бояться мріяти, діяти та досягати своїх цілей. Ставлять перед собою амбітні завдання та їх реалізовують. Від стартапів, збору дронів для військових до соціальних ініціатив, від спорту до мистецтва. Наші юнаки та дівчата створюють новіможливості, змінюють світ на краще та надихають інших. І своїм оптимізмом заряджають всіх!», – коментує на своїй сторінці у Facebook голова Київської ОВА Руслан Кравченко та акцентував на тому, що намагається максимально підтримувати молодіжні ініціативи.

Слід зазначити, що розмір Премії сягнув 7 500 гривень кожна. Така нагорода присуджувалася особам до 35 років за досягнення, що сприяють розвитку молодіжних ініціатив на обласному рівні. Серед преміантів – найактивніші у молодіжній роботі та громадській діяльності, найкращі у спорті, мистецтві та науці.

Премію голови КОДА за особливі досягнення молоді у розбудові Київщини загалом отримають 25 найкращих молодих представників Київської області. Решта лауреатів отримають свої винагороди до Дня незалежності України та Дня захисника України.

Також в рамках молодіжного форму відбувся Відкритий діалог керівництва Київської обласної державної адміністрації з учасниками – молоддю Київщини в форматі «вільного мікрофону». Загалом тематика діалогу стосувалася участі молоді в прийняття рішень на рівні регіону, важливості підтримки молоді в усіх сферах життєдіяльності країни загалом, єднання молоді в умовах воєнного стану та інтеграції молодих людей з числа ВПО, підтримка волонтерських ініціатив молоді тощо.

По завершенню урочистої складової форуму учасники братимуть участь в різноманітних освітньо-культурологічних активностях в рамках реалізації молодіжного Форуму на інших локаціях Київщини.

Шановні нагороджені Премією!

Щиро вітаємо вас з цим надзвичайно почесним досягненням! Ви – беззаперечна гордість УГСП та всього пристоличного регіону. Ми з радістю спостерігаємо за тим, як ваші знання та наполеглива праця приносять реальні зміни в нашій області, звеличують нашу Батьківщину.

Ваша відданість справі, ініціативність та прагнення до вдосконалення є взірцем для всіх нас. Нехай ці нагороди стануть стимулом для подальших звершень та допоможуть усім досягти ще більших висот у професійному та особистому житті.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту