Випускник УГСП Максим Рудич увійшов до топ-50 найкращих вчителів України – півфіналістів премії Global Teacher Prize Ukraine 2024

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Випускник УГСП Максим Рудич увійшов до топ-50 найкращих вчителів України – півфіналістів премії Global Teacher Prize Ukraine 2024

Випускник факультету природничої освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі Максим Рудич досяг загальнонаціонального визнання – він увійшов до топ-50 найкращих вчителів України, півфіналістів престижної премії «Global Teacher Prize Ukraine 2024».

Премія «Global Teacher Prize Ukraine» щонайменше кілька років поспіль відзначає освітян, які є справжніми агентами змін: сучасні, проактивні та натхненні. Попри їхні різні підходи та досвід, усіх півфіналістів об’єднує любов до дітей і прагнення змінювати майбутнє України на краще.

Максим Рудич нині викладає біологію, географію та основи здоров’я у ТОВ Київський міжнародний ліцей «Стаді Екедемі». На своїй сторінці у Facebook він вислови слова вдячності своїм колегам, учням та тим, хто завжди підтримував його на цьому шляху.

«Це величезна честь та відповідальність, і я не міг би досягти цього без вашої підтримки, натхнення та віри в мене. Цей успіх – результат спільної роботи та наших спільних зусиль. Ваша довіра, мотивація та бажання творити зміни в освіті стали ключовими факторами на цьому шляху. Дякую кожному й кожній за те, що ви є поруч, за вашу допомогу та натхнення. Разом ми продовжуватимемо розвивати нашу освіту та надихати нові покоління», написав Максим.

Попереду на Максима та ще 49 українських педагогів чекатиме наступний важливий етап – 1 вересня організатори оголосять ТОП-10 фіналістів премії. Ім’я головного переможця стане відоме 5 жовтня, коли вся країна зможе побачити його або її в ефірі національного марафону. Переможець отримає мільйон гривень на реалізацію своєї освітньої мрії.

Премію для видатних учителів Global Teacher Prize Ukraine організує «Освіторія» за підтримки Міністерства освіти і науки України, ЮНІСЕФ Україна, Дія.Освіта та KSE Foundation. Група 1+1 media виступає генеральним медіапартнером, платформа кіно та телебачення «Київстар ТБ» і «Громадське радіо» забезпечують інформаційну підтримку.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі, факультет природничої освіти, кафедра природничих дисциплін і методики навчання вітає Максима Рудича з цим важливим досягненням та бажає йому подальших успіхів у розвитку української освіти. Ми завжди поряд, так тримати!

Лого університету Синє
ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту