Стало відомо, хто отримуватиме стипендію у наступному семестрі за підсумками «літньої сесії» – факультети оприлюднили підсумкові рейтинги своїх студентів

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Стало відомо, хто отримуватиме стипендію у наступному семестрі за підсумками «літньої сесії» – факультети оприлюднили підсумкові рейтинги своїх студентів

28 червня 2024 року у конференц-залі імені Василя Сухомлинського відбулося засідання стипендіальної комісії Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Напередодні декани кожного з факультетів підготували відповідні подання для призначення стипендії здобувачам вищої освіти денної форми навчання освітніх рівнів «бакалавр» та «магістр» відповідно до рейтингових відомостей за результатами літньої заліково-екзаменаційної сесії. Переповідаємо вам подробиці.

За усталеною традицією на засіданні було розглянуто рейтинги успішності, які складено на підставі об’єктивних та прозорих характеристик, прямих вимірів навчальних досягнень здобувачів вищої освіти з кожного освітнього компонента, до якого включаються всі здобувачі, які навчаються на певному факультеті за денною формою навчання за відповідним курсом та спеціальністю (предметною спеціальністю, спеціалізацією).

«Маю повідомити вам про те, що відбулися зміни в складі стипендіальної комісії університету у зв’язку із виборами до органів студентського самоврядування, тому сьогодні маємо оновлений склад. Традиційно ми користуємось незмінними правилами призначення стипендії, які оприлюднені на сайті університету. Вченою Радою УГСП визначено ліміт стипендіатів – 40 % в розрізі курсу спеціальностей та освітніх програм. Також є розрахований ліміт відмінників – 3%», – зазначив проректор з навчально-методичної роботи університету Вячеслав Різник.

І ось ця очікувана мить – знайомимо Вас із відомостями загального рейтингу студентів, що формується на основі рейтингу успішності та рейтингу позанавчальної діяльності згідно додатку 1 «Правил призначення стипендій студентам, аспірантам і докторантам Університету Григорія Сковороди в Переяславі за результатами ІІ семестру 2022-2023 н. р. – натискайте на назву свого факультету тут чи шукайте його у розділі «Студенту» на сайті вашого факультету, або ж у розділі «Навчання – Нормативно-стипендіальне забезпечення» на головному сайті університету.

Стипендія – це не лише фінансова підтримка, але й визнання ваших талантів та потенціалу. Ми віримо, що ви й надалі будете здобувати знання, розвивати свої здібності та робити значний внесок у розвиток науки та суспільства. Бажаємо вам нових звершень, творчого натхнення та невичерпної енергії!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту