Команда УГСП на чолі з ректором Віталієм Коцуром традиційно завітала на випускний до Володимирського фахового педагогічного коледжу імені А. Кримського

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Команда УГСП на чолі з ректором Віталієм Коцуром традиційно завітала на випускний до Володимирського фахового педагогічного коледжу імені А. Кримського

Гарною традицією команди Університету Григорія Сковороди в Переяславі, вже багато років поспіль, є візити до партнерських закладів освіти у всіх куточках України. Не зраджуючи її, 21 червня 2024 року, делегація УГСП на чолі з ректором, доктором історичних наук Віталієм Коцуром відвідала Володимирський фаховий педагогічний коледж імені А. Кримського Волинської обласної ради, аби особисто привітати його випускників із закінченням навчання, розділити щасливу мить вручення дипломів та вкотре запросити усіх охочих на навчання до нашої альма-матер.

У цей день у Володимирі, в атмосфері свята та майбутніх освітньо-професійних перспектив, працювали впізнавані та компетентні сковородинівці, зокрема: проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Василь Дудар, відповідальний секретар приймальної комісії закладу Василь Якуба, заступник декана факультету технологічної і математичної освіти з навчальної роботи, старший викладач кафедри теорії і методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки Олег Хищенко, декан факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій Вячеслав Редзюк й кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти Наталія Калюжка.

У своїй вітальній промові перед випускниками, ректор університету сказав наступне:

«Ми пишаємося тим, що УГСП та Володимирський фаховий педагогічний коледж імені А.Кримського має тісні дружні зв’язки – вони перевірені обставинами, десятиліттями роботи. Як ректор, радію тому, що вкотре, попри складні умови, багато випускників коледжу вирішили продовжити свій освітній шлях в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі. Ми з нетерпінням чекаємо на них, традиційно обіцяючи створити усі необхідні умови для їхнього вступу, професійного і творчого розвитку. Разом маємо конкретні плани й світлі надії на майбутнє»– зазначив Віталій Вікторович та побажав усім учасникам заходу мирного неба над головою і запросив продовжувати навчання в Переяславі.

Поки секретар приймальної комісії закладу Василь Якуба з Олегом Хищенком заступником декана факультету технологічної і математичної освіти з навчальної роботи розповідали про особливості вступної компанії, Вячеслав Редзюк у якості декана зустрівся зі студентами та випускниками коледжу і детальніше розповів про факультет, на якому їм, за специфікою своїх спеціальностей, випаде нагода навчатися. Натомість Наталія Калюжка ознайомила присутніх із особливостями освітньої програми 013 Початкова освіта у межах якої здійснюється підготовка фахівців із початкової освіти з широким доступом до працевлаштування та про факультет і інші спеціальності.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі вкотре вітає усіх цьогорічних випускників, зокрема коледжу у Володимирі, та бажає їм легких рішень питань, правильного вибору шляху в майбутнє, визначеності в своїх цілях і бажаннях, наполегливих старань і великих можливостей для їх досягнення. Ми готові вам у цьому допомогти. З нетерпінням чекаємо зустрічі у стінах альма-матер!

Лого університету Синє
ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту