Університетський ФК «Матадор» переміг у четвертому турі відкритого чемпіонату Переяславської МТГ серед ветеранів 35+

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Університетський ФК «Матадор» переміг у четвертому турі відкритого чемпіонату Переяславської МТГ серед ветеранів 35+

У середу, 12 червня 2024 року, університетський футбольний клуб «Матадор» зіграв четвертий тур відкритого чемпіонату Переяславської міської територіальної громади серед ветеранів 35+ на стадіоні імені Валерія Лобановського. Гра між ФК «Матадор» і ФК «Переяслав».

Перед початком змагань на трибунах зібралася велика кількість вболівальників аби підтримати та заохотити свої улюблені команди до перемоги.

Гра розпочалась з стрімких атак футболістів обох команд. Суперники обмінялися голами: на гол від Медвідя з «Матадор» суперники відповіли влучним ударом Галицького. Уже за декілька хвилин матадорівець відзначився другим забитим мʼячем.

Рахунок зрівняли ФК «Переяслав», проте своїм хет-триком Медвідь  знову вивів ФК «Матадор» вперед. Переяславці побігли відігріватися і пропустили ще два голи від Сергія Левченка та Юрія Кривенка.

Наприкінці матчу суперник Влад Ковальов забив один гол, але часу на більше не вистачило. У результаті констатувалася впевнена перемога ФК «Матадор» з рахунком 5:3.

Нагадаємо, що чемпіонат почався  ще 8 травня й триватиме до 11 липня 2024 року. Змагання проводяться згідно календаря ігор, затвердженого оргкомітетом з проведення змагань.

Попри дощову погоду, глядачі побачили хорошу гру та отримали багато позитивних емоцій. Будемо чекати нових перемог від ветеранів ФК «Матадор». Так тримати!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту