Співзасновниця проєкту ESPY, випускниця ФФЕПО Аліна Собко поділиться зі сковородинівцями досвідом OSINT-у в бізнесі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Співзасновниця проєкту ESPY, випускниця ФФЕПО Аліна Собко поділиться зі сковородинівцями досвідом OSINT-у в бізнесі

17 червня 2024 року об 11:00 у рамках проєкту «Клуб випускників університету», на платформі «Microsoft Teams» відбудеться зустріч зі співзасновницею проєкту ESPY, випускницею факультету фінансово-економічної і професійної освіти, спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Університету Григорія Сковороди в Переяславі Аліною Собко. Говоритимуть про «OSINT у бізнесі: аналіз даних на основі відкритих джерел».

У сучасному динамічному світі володіння інформацією стає ключовим фактором успіху. Відкриті джерела даних (OSINT) надають безмежні можливості для отримання цінної інформації про конкурентів, ринкові тенденції та потенційні загрози для вашого бізнесу.

Аліна Собко започаткувала в ESPY OSINT для бізнесу на базі міжнародних практик розвідок для держави, займається залученням клієнтів з нуля для десятків проєктів у країнах Азії, Європи та Південної Америки, є першою міжнародною амбасадоркою OSINT з України й спікеркою конференцій Milipol та ISS у Чехії, Франції, ОАЕ та Сингапурі.

У ході он-лайн зустрічі сковородинівці навчаться аналізувати діяльність конкурентів, відстежувати ринкові тенденції та визначати потенційні загрози для бізнесу за допомогою Open Source Intelligence.

Зустріч буде доступною в анонсований час за посиланням: https://bit.ly/3XjRJv8.

Зустріч стане можливою завдяки організації кафедри обліку, оподаткування та бізнес-управління, факультету фінансово-економічної і професійної освіти, технічної та інформаційної підтримки Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених та Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю університету.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту