Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > Тісна співпраця з університетом Англії: у рамках ініціативи «Twinning» делегація УГСП відвідала Liverpool Hope University

З 2023 року Університет Григорія Сковороди в Переяславі долучився до ініціативи «Twinning», що підтримує партнерства між закладами вищої освіти України й університетами Великої Британії та адмініструється «Cormack Consultancy Group (CCG)» спільно з Урядом Великої Британії і University UK, а також Фондом Президента України з підтримки освіти, науки та спорту.

На початку червня 2024 року, в межах налагодження співпраці, представники Університету Григорія Сковороди в Переяславі в особі ректора Віталія Коцура, проректорки з міжнародних зв’язків та проектної діяльності Оксани Ковтун та керівниці відділу міжнародних зв’язків Валентини Крикун відвідали Liverpool Hope University задля поглиблення співробітництва між закладами, які мають багато спільних програм й подібну історію заснування.

Як розповідають сковородинівці, відвідини Liverpool Hope University були означені для них зустрічами з представниками усіх факультетів і шкіл, які функціонують в університеті.

«Завдяки схожості наших закладів освіти у переліку спеціальностей було напрацьовано докладні плани щодо об’єднання наших зусиль у напрямах підготовки майбутніх освітніх і наукових, волонтерських і культурних проєктів, обміну досвідом у різних сферах освітнього менеджменту та освітнього процесу. Крім того, зробили акцент на обміні досвідом у сфері інтернаціоналізації, міжнародної і проєктної діяльності. Особливий акцент зробили на спільній науковій роботі, окреслили початкові кроки для досягнення поставлених цілей», – розповідає ректор Віталій Коцур.

Також, у межах візиту, представники УГСП відвідали навчальні корпуси Liverpool Hope University, бібліотеку, ознайомились з матеріально-технічною базою, освітньою ідеологією закладу та його студентським життям. Цікавим досвідом було спілкування з представниками студентської спілки, які дали переяславцям розуміння системи студентського самоврядування в закладах вищої освіти Об’єднаного Королівства.

Разом з тим Віталій Вікторович, Оксана Анатоліївна та Валентина Сергіївна мали змогу поспілкуватись зі студентами з України, що наразі навчаються в Liverpool Hope University. Отримали чудові відгуки про організацію навчального процесу, методики і технології навчання, підтримку та супровід студентства як під час навчання в Університеті, так і після його закінчення.

Сковородинівці впевнені, що впровадження найкращих практик і ініціатив Liverpool Hope University стане в нагоді для оновлення і вдосконалення роботи Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Принагідно, висловлюють слова вдячності представництву Liverpool Hope University, зокрема, керівниці зі світового залучення Global Student & Partnership Centre Wendy Bignold за чудову зустріч та постійну підтримку розвитку нашої співпраці, а також представництву провідної транснаціональної освітньої консалтингової компанії Cormack Consultancy Group (CCG), зокрема менеджеру проєктів Олександру Смірнову.  

Лого університету Синє
ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту