Сковородинівці збирають кошти на дрони, обладнання, транспорт та медикаменти для захисників і захисниць України

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Сковородинівці збирають кошти на дрони, обладнання, транспорт та медикаменти для захисників і захисниць України

Від початку повномасштабної агресії російських військ проти України, команда Університету імені Григорія Сковороди в Переяславі як разом, так і силами конкретних співробітників чи студентів активно ініціює та підтримує волонтерські ініціативи спрямовані на підтримку наших студентів та випускників, рідних та друзів сковородинівців, що захищають нашу країну в складі Збройних Сил України, Національної гвардії, добровольчих та інших формувань.

Зібрали для вас кілька актуальних, станом на початок цього літа, зборів. Закликаємо вас долучитися до них, змотивувати рідних та друзів й разом зробити вагомий внесок у наближення нашої Перемоги.

Збір коштів на створення дронів для 184 батальйону

Потрібні кошти для закупівлі акумуляторів, корпусів, відеопередавачів, моторів, блоків живлення та інших комплектуючих. Купуючи складові, наші хлопці самостійно збирають дрони, які допомагатимуть 184 батальйону, де служить випускник нашого університету, в боротьбі з ворогом. Перша ціль – 75 тисяч гривень, повна сума збору – 150 тисяч гривень.

Реквізити:

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/3gTRdPbd7J

Номер картки банки: 5375 4112 1791 7959

 

Збір для 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка ЗСУ

​​Продовжується збір для 110 окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка у якому захищає Україну син наших співробітників. Учора в соцмережах ми вже розповіли вам про те, що наразі вдалося придбати хлопцям. Проте у них ще залишаються потреби у придбанні вкрай необхідного, але досить дорогого обладнання для виконання бойових завдань: РЕБ багатодіапазонний, портативна зарядна станція Bandera Power, Starlink, тепловізори та багато іншого.

Реквізити: 

Банка: https://send.monobank.ua/jar/A5K8ohCVEY

Карта: 5375 4112 1320 9153

PayPal: levchenkopaypal@gmail.com

 

Збір на авто для підрозділу  83-го батальйону 105-ї бригади ТРО

Сковородинівці допомагають у зборі на авто для підрозділу  83-го батальйону 105-ї бригади ТРО. Транспорт є необхідним для виконання бойових завдань на Сумсько-Харківському напряму. За донат Ви можете виграти книгу яку розігрує наша студентка Наталія Чугай на її сторінці у Facebook.

Реквізити:

Банка: https://send.monobank.ua/jar/74fgDeiCyJ

Моно: 5375 4112 1752 1918

 

Збір на ремонт авто військовим прикордонникам

Викладачка кафедри образотворчого мистецтва і методик навчання факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології Інна Рубан вже не вперше збирає кошти на ремонт автівки військовим прикордонникам у вигляді лотереї. Серед лотів – крісло повністю ручної роботи в техніці макраме, яке витримує вагу до 150 кг, не боїться вологи виконано зі спеціального гамакового шнура; cкринька ручної роботи й міні-сумочка дуже зручна. Після закінчення розіграш буде прямому ефірі.

Умови участі:

  • потрібно оплатити на рахунок Приватбанку 200 грн за один номерок
  • написати в повідомлення або в коментарі який Ви вибрали номер від 1 до 50

Реквізити:

Карта Приват: 5168 7422 4468 9364

 

Збір на 200 тактичних аптечок IFAK

До своєї 2-ї річниці Київський гуманітарний штаб і CAT-козачок запускає збір на 200 тактичних аптечок IFAK. Аптечки рятують життя, вони потрібні всім і повсякчас. КГШ купує їх напряму у виробників, тому уникає націнки та непотрібних витрат. Підтримайте мікробанку від сковородинівців.

Реквізити:

Банка: https://send.monobank.ua/jar/2fqD26kxzn

Будемо безмежно вдячні, якщо Ви не лише безпосередньо долучитеся до цих зборів, а й поширите інформацію про них на своїх сторінках у соціальних мережах та месенджерах. Чим більше людей знатимуть про потреби наших захисників, тим швидше ми зможемо їм допомогти. Пам’ятайте, навіть найменша допомога може врятувати життя! Попрацюймо для тих, хто щоденно дає можливість працювати нам!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту