Університетський «Матадор» зіграє благодійний футбольний матч зі «Збірною коміків» з «Ліги сміху»: виручені кошти спрямують на потреби захисників

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Університетський «Матадор» зіграє благодійний футбольний матч зі «Збірною коміків» з «Ліги сміху»: виручені кошти спрямують на потреби захисників

22 травня в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться знаменна й непересічна подія – благодійний футбольний матч ФК «Матадор-Університет» зі «Збірною коміків», зірок гумористичного шоу «Ліга сміху». Початок о 16:00.

Повідомляється, що мета товариського поєдинку – зібрати кошти на потреби Збройних Сил України, а саме одного з підрозділів 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка ЗСУ, у якому захищає Україну син наших співробітників.

«Збірна коміків складатиметься із відомих представників команд, які виступають у «Лізі сміху». Кінцевий склад команд до останнього триматимемо в секреті, але повірте – він буде більш ніж зірковий. Усі виручені кошти перерахуємо на потреби 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка ЗСУ. Потреб у бригади багато, тому придбаємо їм щось необхідне виходячи із зібраної суми. Наш інтерес – якнайбільше коштів для хлопців. У донатерів буде шанс виграти ексклюзивні і єдині у своєму роді подарунки – футболку чи м’яч із підписами зіркових учасників гри. Готуйтеся та будьте активними – команди оберуть найактивніших та відзначать фірмовим мерчем», – розповідають у відділі інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю, які є організаторами матчу.

Реквізити збору: 

Банка: https://send.monobank.ua/jar/A5K8ohCVEY

Карта: 5375 4112 1320 9153

PayPal: levchenkopaypal@gmail.com

Футбольний матч відбудеться у середу, 22 травня 2024 року, на стадіоні Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Початок  о 16:00.

Грають зірки та сковородинівці – виграють Збройні Сили України!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту