STUD-POINT: твій кар’єрний помічник

Пошук роботи може здаватись довгим та складним процесом, який вимагає багато часу, енергії та наполегливості. Часто це перетворюється на справжнє випробування для студентів. Але засмучуватись не варто, бо STUD-POINT готовий допомогти кожному!

Чим допоможе STUD-POINT?

STUD-POINT — це найбільша в Україні медіа-платформа для студентів. Її мета — створити мільйон успішних кар’єрних історій.

На своєму сайті та у соцмережах STUD-POINT публікує все, що потрібно для розвитку студента та випускника! Там щодня з’являються актуальні вакансії від топових українських компаній та найсвіжіші можливості: курси, вебінари, обміни, стажування і волонтерство.

Що ще пропонує платформа?

На платформі можна знайти інтерв’ю з експертами з різних сфер, статті про саморозвиток, історії успіхів і провалів компаній, а також цікавинки з ІТ життя. На цьому корисні матеріали не закінчуються, адже STUD-POINT ділиться кар’єрними лайфхаками та добірками найцікавіших фільмів, книг і подкастів на будь-який смак.

І навіть це ще не все! Компанія підтримує та розвиває альтернативну освіту в Україні та надає доступ до своїх онлайн-курсів. Проходження курсів паралельно з навчанням в університеті дозволяє студентам покращувати їх професійні навички та отримувати цінні знання від спікерів. З-поміж представлених курсів у молоді є можливість пройти Digital & SMM school, Soft skills IT school, Sales school, Marketing & PR school, Finance & Audit school, HR & Recruitment school, PM & Leader school.

Офлайн-івенти

STUD-POINT переконаний, що нічого не замінить живе спілкування. Тож знайомство з молоддю на кар’єрних офлайн івентах — найулюбленіша справа. Студенти з усієї України долучаться на заходи, які пропонує компанія.

Нещодавні проєкти Ukrainian Student Summit та AGRO Student Summit зібрали чимало офлайн-учасників. Це був не тільки нетворкінг студентів та роботодавців, але і купа можливостей нарешті знайти свою компанію-мрії.

Кар’єрні консультації

Багато студентів та випускників досі не розуміють, де конкретно вони хочуть працювати і які посади обіймати. Тому STUD-POINТ зібрав HR-професіоналів різних напрямків, щоб кожен охочий мав можливість розв’язувати будь-яке питання на кар’єрній консультації.

 STUD-POINT полегшує процес пошуку першої роботи, роблячи його ефективним та менш нервовим. Команда STUD-POINT збирає в одному місці найкращі знання та можливості для розвитку і успішної кар’єри молоді. Підписуйтесь на соцмережі  STUD-POINT, щоб шукати вакансії, розвиватись та успішно стартувати свою кар’єру!

STUD-POINTTelegramInstafacebooklinkedinYouTubeTikTok

Перейти до вмісту