УГСП отримав Гран-прі та золоту медаль на XV Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2024»: за них змагалося півтисячі інших освітніх закладів

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > УГСП отримав Гран-прі та золоту медаль на XV Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2024»: за них змагалося півтисячі інших освітніх закладів

З 27 по 29 березня 2024 року, в онлайн-форматі вже вп’ятнадцяте відбулася міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти». Як і багато років поспіль Університет Григорія Сковороди в Переяславі також був представлений там своїми здобутками і перевагами. За доброю традицією розповідаємо вам про них.

Повідомляється, що у виставці, незмінним організатором якої є компанія «Виставковий Світ» (за інформаційної і методично-організаційної підтримки Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» – прим.авт.), взяло участь близько півтисячі осіб з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської, Київської областей й міста Києва, а також представники Польщі, Литви, Румунії, Угорщини й Естонії.

Програма виставки включала презентації досягнень, науково-практичні конференції, семінари, круглі столи, майстер-класи, тренінги з актуальних питань освіти, а також презентації про особливості вступу у 2024 році, а її учасниками були заклади вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукові установи, навчально-методичні (науково-методичні) центри (кабінети) професійної (професійно-технічної) освіти, заклади професійної (професійно-технічної) освіти, заклади загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, органи управління освітою (обласні, міські, районні, об’єднаних територіальних громад), центри професійного розвитку педагогічних працівників.

У рамках зібрання було проведено рейтинговий виставковий конкурс і конкурс із 14 тематичних номінацій. Лідерам рейтингу були присуджені Гран-прі у категоріях «Вища освіта України», «Післядипломна освіта України», «Професійна (професійно-технічна) освіта України», «Міжнародна діяльність» та «Інноваційна й наукова діяльність». Вони отримували золоті, срібні та бронзові медалі.

Раді повідомити, що з понад півтисячі поданих у номінації  робіт Університет Григорія Сковороди в Переяславі отримав Гран-прі у номінації «Інноваційна й наукова діяльність», а також диплом за презентацію досягнень, активну участь і значний внесок у розвиток сфери освіти й науки України.

У номінації «Міжнародна співпраця як невід’ємна складова інтеграції освіти України в європейський освітній простір» УГСП було нагороджено золотою медаллю. Авторами цієї конкурсної роботи були кандидат історичних наук, доцент кафедри цифрових технологій навчання Василь Якуба, старший викладач кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання, начальник відділу міжнародних зв’язків Валентина Крикун та старший викладач кафедри цифрових технологій навчання Ярослав Щоголєв.

Ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталій Коцур був нагороджений Почесною грамотою за вагомий особистий внесок у зміцнення і розвиток освітнього й наукового потенціалу закладу освіти.

Також у рамках виставки були проведені круглі столи, під час яких відбувалось нагородження учасників та авторів робіт сертифікатами та обговорено ряд важливих питань, зокрема науково-методичне забезпечення формування життєвої успішності здобувачів освіти, механізми формування успішності учнів, та роль медіаосвіти у формуванні культури ментального здоров’я.

Вітаємо увесь колектив Університету Григорія Сковороди в Переяславі з новими звитягами та нагородами та щиро зичимо нам усім нових досягнень і щедрих ужинків на виставковій, освітньо-науковій та творчій нивах. Так тримати!

 

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту