УГСП уклав угоду про співпрацю із громадською спілкою «Шлях нескорених»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > УГСП уклав угоду про співпрацю із громадською спілкою «Шлях нескорених»

У четвер, 11 січня 2024 року, до Університету Григорія Сковороди в Переяславі завітав виконавчий директор громадської спілки «Шлях нескорених» Юрій Смирнов та члени команди спілки. Він ознайомився з роботою закладу та, від імені організації, підписав меморандум про співпрацю з УГСП в особі ректора Віталія Коцура, який особисто провів гостям екскурсію простором альма-матер.

Повідомляється, що метою цього меморандуму є консолідація зусиль та співпраця обох сторін з метою всебічної допомоги військовослужбовцям, ветеранам, їх сім’ям, а також іншим особам, що взяли участь у забезпеченні національної безпеки та оборони. Також він передбачає удосконалення соціальної та правової захищеності тих, хто брав участь у бойових діях, а також сприяння участі молоді у державних та соціально-політичних програмах.

У рамках цього партнерства передбачено співпрацю у ряді напрямків, зокрема реалізації програм та проєктів, обміні досвідом, підтримці участі молоді у розвитку законодавства та соціального захисту. Важливо зауважити, що така співпраця спрямована на надання підтримки та об’єднання національно свідомої молоді та вирішення актуальних сучасних проблем суспільства.

«Висловлюємо надію на подальшу плідну співпрацю у допомозі військовослужбовцям, ветеранам та їх родинам. Маємо багато планів і велику кількість напрямків, які перетинаються зі сферою діяльності університету та нашої організації. Впевнені, що разом зможемо досягти значних результатів», – говорить виконавчий директор ГС «Шлях нескорених» Юрій Смірнов.

З великою впевненістю висловлюємо надію, що спільними зусиллями зможемо змінити життя наших військових та цивільних громадян на краще. Тільки спільними силами ми досягнемо великих результатів та внесемо вагомий внесок у розвиток суспільства.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту