Слово Університету Григорія Сковороди в Переяславі з нагоди Дня Гідності та Свободи

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Слово Університету Григорія Сковороди в Переяславі з нагоди Дня Гідності та Свободи

Свобода та гідність завжди були основоположними цінностями, що визначають людське життя, життя кількох поколінь українців – поготів.

Сьогодні, 21 листопада, у День Гідності та Свободи, Університет Григорія Сковороди в Переяславі згадує та вшановує цей важливий момент в історії України.

У цей день ми згадуємо події 2004-2005 й 2013-2014 років, коли мільйони українців, зокрема викладачі, студенти й випускники-сковородинівці, вийшли на вулиці аби відстояти свої права, свободу та гідність. Це були періоди активного вираження громадської підтримки демократичних цінностей, прагнення до європейських стандартів та об’єднання нації в боротьбі за своє майбутнє.

Університет Григорія Сковороди завжди підтримував ідейні принципи свободи, розвитку особистості та національного самовизначення. Ми вважаємо, що освіта є ключем до розвитку країни, прагнемо створити середовище, де студенти можуть розвивати свій потенціал, досліджувати нові ідеї та сприяти розвитку суспільства.

Нині ми вшановуємо всіх тих, хто пройшов цей шлях гідності та відваги, хто вніс свій внесок у визволення нації від тиску та обмежень, хто продовжує робити це нині і хто повернувся «на щиті». Ми вдячні всім, хто пожертвував своїм часом, енергією та навіть життям заради свободи та майбутнього нашої країни.

УГСП залишається відданим цілям підтримки гідності та свободи. Ми прагнемо не лише вшановувати минуле, а й активно сприяти розвитку майбутнього, де кожен може жити вільно, з повагою до своєї особистості та прав інших.

Нехай наш День Гідності та Свободи буде нагадуванням про наші цінності, що об’єднують нас та надихають на досягнення нових висот. Це свято є символом нашої віри у світле та вільне майбутнє, що ми будуємо разом.

Слава Україні!

Героям слава!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту