Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > «Пластик рятує життя 2.0.»: викладачка УГСП Марина Калашник звітує про результати збору кришечок

Університет Григорія Сковороди в Переяславі продовжує активно включатися у різноманітні благодійні та соціальні ініціативи, спрямовані на підтримку Збройних Сил України. Одним з таких є збір кришечок на безпілотні літальні апарати (БПЛА) для потреб Збройних Сил у рамках проєкту одеської ГО «Місто Майбутнього – «Пластик рятує життя 2.0.».

Нині викладачка кафедри професійної освіти факультету фінансово-економічної та професійної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі, координаторка проєкту в Переяславі Марина Калашник звітує про результати збору кришечок в рамках проєкту.

Як ми вже розповідали, основним завданням проєкту «Пластик рятує життя 2.0» було зібрати 3 мільйони кришечок у якнайшвидші терміни. Спільна співпраця з волонтерами міста Одеса дала вражаючий результат – купівля новенького БПЛА і передача його нашим захисникам. Усе це й тому, що в УГСП разом з небайдужими переяславцями активно долучились до збору та зібрали понад 30 кілограм кришечок.

«Результат проєкту свідчить про активну участь та бажання студентів, переяславців, викладачів та співробітників університету допомагати Збройним Силам України», – переконана Марина Калашник й нагадує, що Університет Григорія Сковороди в Переяславі внесли до локацій, тому його видно на інтерактивній google-карті.

Принагідно, керівниця проєкту та ініціаторка Марина Калашник дякує своїй команді в особі керівниці відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю Оксани Луцик, головою волонтерського відділу Студентської Ради Університету Григорія Сковороди в Переяславі Дані Махмудовій й очільниці команди «Нескорених» Ользі Дризі.

Наразі переяславці разом із Калашник продовжують працювати в рамках проєкту «Економіка мрії» і збирають вторинну сировину детальніше про мету і цілі проєкту ми розповідали тут.

Нагадаємо й про мережу локацій збору кришечок як місті Переяславі та  селах громади та контактних осіб:

Зголошуйтесь до акції, допомагайте війську – лише спільними зусиллями ми створимо своє майбутнє!

 

Пресслужба університету, за повідомленням Марини Калашник

Перейти до вмісту