Проректор Вячеслав Різник презентував колегам з УГСП матеріали свого стажування в Університеті імені Т.Г. Масарика, поділився досвідом роботи чеських колег

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Проректор Вячеслав Різник презентував колегам з УГСП матеріали свого стажування в Університеті імені Т.Г. Масарика, поділився досвідом роботи чеських колег

Як ми вже розповідали, 17-23 вересня 2023 року проректор з навчально-методичної роботи Університету Григорія Сковороди в Переяславі Вячеслав Різник пройшов стажування на базі педагогічного факультету Університету імені Т. Г. Масарика на тему «Тренди в педагогічній освіті. Практика в школах, наукова робота та стратегія публікування».

У середу, 25 жовтня 2023 року, Вячеслав Володимирович презентував науково-педагогічному складу Університету Григорія Сковороди в Переяславі отримані під час навчальної поїздки матеріали та поділився досвідом роботи чеських колег. Сковородинівська родина вкотре мала змогу отримати нові знання та долучилася до розповсюдження результатів проєкту «Посилення можливостей вищих закладів освіти педагогічного спрямування в Україні», який фінансово підтримала Чеська агенція розвитку.

Особливу увагу було приділено психолого-педагогічній моделі педагогічного факультету Університету імені Т. Г. Масарика, ефективності академічних публікацій, роботі з сучасними-онлайн інструментами.

«Програма стажування передбачала широкий спектр вивчення різних питань, зокрема підходів до організації навчання та роботи чеських закладів вищої освіти. Учасники детально ознайомилися з принципами організації практики для чеських студентів, питанням організації співпраці ЗВО та ЗЗСО, ефективності публікацій, а також мали змогу отримати практичні навички роботи з онлайн-інструментами для підвищення результативності та ефективності науково-дослідницької діяльності», – серед іншого зазначає Вячеслав Володимирович.

Хочемо висловити щиру вдячність організаторам, координаторці міжнародних трансформаційних проєктів АМО в Україні Зденкі Вагнеровій, керівниці кафедри соціальної педагогіки педагогічного факультету Університету Масарика Ленкі Гуловій, ректору університету Віталію Коцуру, проректорці з міжнародних зв’язків та проектної діяльності Оксані Ковтун, за можливість взяти участь у стажуванні та виражаємо надію на подальшу плідну співпрацю.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту