Представники УГСП долучилися до триденного молодіжного форуму «Відновлення в єдності»: чому це важливо

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > Представники УГСП долучилися до триденного молодіжного форуму «Відновлення в єдності»: чому це важливо

На минулому тижні, з 10 по 12 серпня 2023 року, представники Університету Григорія Сковороди в Переяславі Владислав Міранович та Вадим Домарецький, а також магістрант університету, в.о. директора КЗ КОР «Київського обласного молодіжного центру» Андрій Михайлов відвідали захід, що вражає своєю масштабністю та активністю. Мова про «Відновлення в єдності» – триденний молодіжний форум, який зібрав понад 350 молодих представників з усієї України з нагоди Міжнародного дня молоді.

Форум відвідали не лише студенти та викладачі, а й особисто Президент України Володимир Зеленський, який, до слова, був у альма-матер в грудні минулого року. Його натхненні слова про важливість молодіжної роботи дали учасникам порцію енергії для подальшої діяльності.

Також, за словами сковородинівців, вони відчули підтримку з боку Міністра молоді та спорту України Вадима Гутцайта, заступника Міністра молоді та спорту України Владислава Яцука та народного депутата України, співголови Ради з молодіжних питань при Президентові України Олександра Санченка. Вони висловили свої слова підтримки та бажання молодіжного форуму.

Форум був багатий не лише на дискусії та діалоги, а й на цікаві воркшопи та обмін досвідом. Сковородинівці зустрілися з ключовими фігурами сфери молодіжної політики та долучились до заходів, які, зізнаються, розширили їхнє бачення майбутнього.

Не можна не відзначити анонс реєстру молодіжних центрів та просторів України, який займатиметься Всеукраїнський молодіжний центр. Це важливий крок до зміцнення співпраці та розвитку молодіжного руху.

«Разом ми доводимо, що об’єднана молодь – це сила, яка рухає країну вперед. Нехай наша спільна праця призведе до нових перемог та світлого майбутнього для молодіжного сектору України!», – підсумовує учасник делегації, фахівець соціально-гуманітарного відділу університету Вадим Домарецький.

Відомо, що проведення заходу стало можливим завдяки підтримці Ради з молодіжних питань при Президентові України та Міністерства молоді та спорту України, а також щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту