До УГСП завітали представники ГО «Міжнародний клуб ділових людей»: у планах – спільний проєкт, що стосується глинотерапії

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > До УГСП завітали представники ГО «Міжнародний клуб ділових людей»: у планах – спільний проєкт, що стосується глинотерапії

Сковородинівська спільнота активно розширює коло партнерств із громадськими організаціями, що реалізують проєкти психосоціальної підтримки осіб, які постраждали від наслідків війни.

Так, нещодавно Університет Григорія Сковороди в Переяславі зустрів у своїх дружніх стінах ініціативних представників ГО «Міжнародний клуб ділових людей» на чолі із Юрієм Андросюком. Саме ця громадська організація, яка об’єднує підприємців, бізнесменів, приватних інвесторів та всіх, кому цікаві бізнес-проєкти України, ініціює численні гуманітарні проєкти.

Однією із прогресивних активностей представників зазначеної спільноти є проєкт Save Ukraine. Це своєрідна мережа волонтерських організацій, які реалізують заходи з відновлення та розвитку України за найвищими гуманітарними стандартами й інноваційними технологіями.

У ході зустрічі обговорювали стратегії подальшої співпраці. Зокрема, одним із перших спільних проєктів стане створення інноваційної локації для проведення глинотерапевтичних реабілітаційних програм для дітей і дорослих. Про цю ініціативу детальніше розповів під час презентації Віктор Булгаков, очільник Українського Центру Реабілітації Гончарством.

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі слідкуватиме за тим, як розвиватиметься співпраця команди сковородинівців та активістів ГО «Міжнародний клуб ділових людей» та буде інформувати щодо нових спільних соціальнозначущих проєктів.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту