Команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі зустрілася з лідерами Центру позашкільної освіти Дарницького району

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі зустрілася з лідерами Центру позашкільної освіти Дарницького району

Профорієнтаційний тур Університету Григорія Сковороди в Переяславі – лідери шкільного самоврядування продовжують вивчати можливості подальшої освіти та професійної діяльності в Україні.

Днями керівниця відділу профорієнтації та працевлаштування Ольга Костюкевич, кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти Наталія Калюжка та фахівчиня відділу профорієнтації та працевлаштування Каріна Худенко у рамках професійної та освітньої орієнтації завітали до лідерів учнівського самоврядування Дарницького району.

Сковородинівки розповіли юним співрозмовникам про університет, його історію та сьогодення, студентське життя та умови прийому до нашого закладу вищої освіти. Також ознайомили лідерів з презентаціями університету, відповіли на запитання, вільно спілкувалися зі старшокласниками у кулуарах Центру позашкільної освіти Дарницького району.

Більше деталей про напрями освітньої діяльності та особливості вступу до вишу і навчання в УГСП можна знайти на сайті альма-матер та на сторінках у соціальних мережах.

 

Пресцентр відділу профорієнтації та працевлаштування

Перейти до вмісту