Завтра в УГСП розповідатимуть про переваги навчання та умови вступу до Національного університету оборони України імені Івана Черняховського у 2023 році

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Завтра в УГСП розповідатимуть про переваги навчання та умови вступу до Національного університету оборони України імені Івана Черняховського у 2023 році

Уже завтра, 21 березня 2023 року, у конференц-залі імені Василя Сухомлинського обговорять переваги навчання та умови вступу у 2023 році до Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

Повідомляється що зі сковородинівцями зустрінеться представник факультету підготовки офіцерів запасу Національного університету оборони України імені Івана Черняховського, полковник  Вадим Тадеушович Марценківський. Початок зустрічі анонсовано на 11:30.

Ті хто не зможе відвідати зустріч наживо матимуть змогу долучитися до них у онлайн-форматі за посиланням: https://bit.ly/3lkn406.

Нагадаємо, раніше наш сайт відверто розповідав про переваги навчання та умови вступу на кафедрі військової підготовки НУОУ імені Івана Черняховського у 2023 році та розповідав про графік проведення днів відкритих дверей у поточному році.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту